tirsdag, juli 19, 2011

Sommersøm

 Jeg kjøpte mønster og stoff til denne i fjor, men kom aldri så langt som til å sy den. Heldigvis rakk jeg det før ferien, for den ble noe knapp - holder akkurat en sesong :) Mønster og stoff fra Stoff og Stil, men jeg sydde bare inn strikk oppe og på beina i stedet for å følge mønsteret.

Ellers er det ikke så mye vær å skryte av. Skiftende er et mildt uttrykk - men det er iallefall bedre enn værmeldingen skulle tilsi. Her er det besøk hele tiden - jeg tror jeg snart kunne åpnet et vertshus med stor suksess :) Koselig er det, men litt slitsomt også. Det blir altfor lite strikking :)
Fortsatt finfin sommer til alle!

5 kommentarer:

Synnøve sa...

Den ble jo riktig flott :) Jeg lurer virkelig på hvordan man syr slik strikk oppe og nede som du har gjort - det er jo utrolig dekorativt :) (Ja, jeg er mer enn nybegynner!)

Fidus sa...

Kjempefin! Jeg har sydd, jeg også- en shamukjole etter den berømte boka. Og det ble faktisk såpass bra at jeg skal sy en til... og enda en kjole fra boka. Sy er morsomt!

Eva sa...

Så flink du er!!! :)Skulle ønske jeg turte å nærme meg symaskinen... Ble lite MM i Danmark...for så langt ute på landet som vi var der har jeg vel egentlig aldri vært... men det var stort sett fint vær da ;)

Hege sa...

Skikkelig kul! Hadde man bare hatt tålmodighet til å lære seg å sy... ;)

lise sa...

Så søt. Slike bukser virker perfekte på en varm dag!