søndag, august 07, 2011

Bestillingsvare

 Den mellomste kom med et strikkeønske som var overkommelig denne gangen (ikke Harry potter kappe eller Darth Wader kostyme). Han ville ha samme genser som grisen i Timmy tid, Paxton. Hvordan han kunne ha et slik behov gikk jeg ikke nærmere inn på - men genser fikk han. Stikket etter enkel raglan-modell fra boken "Strikk til nøstebarn" på dobbel Alpakka fra Drops, pinner 4,5 mm. Det gikk med masse garn - det er en veldig varm genser.

Fremdeles litt ferie igjen på meg, men godværet ser ut til å være slutt for en stund fremover. Så hvis det blir like grått som i dag, så er jeg tilbake på jobb i morgen jeg også.....
Finfin søndag!

5 kommentarer:

Synnøve sa...

Dette så ut som et overkommelig ønske, ja! Kjekt at han fikk det som han ville, da er det vel ingen sjanse for "nei-jeg-vil-ikke-ha-ullgenser-på" utover høsten ;)

Monstermønster sa...

Hoho, Darth Vaderkostyme står på ønskelista her og...

kjekt når de kommer med ønsker som kan oppfylles!

Anonym sa...

Heisann. Kjekk kar med fin genser, da - artig når de selv sier hva de ønsker seg.

Ang sokker så var det faktisk du som inspirerte meg til å begynne aller først. De røde sokkene du har strikket til datteren din var fine - jeg har strikket et par tilsvarende i grønne farger. Kommer snart opp i en blogpost med ditt navn som heder og ære :-)

Hege sa...

Flott genser! Er så mye greiere når de faktisk vet hva de vil ha ;) Har en del plagg som ligger ubrukt da de ikke har falt i smak hos mottaker...

Haust sa...

Knallfin genser! (Og no får eg Timmy-tid-sangen på hjerna...hehe!)

Ha ei god veke!