tirsdag, august 09, 2011

Pute meg her og pute meg der

 Jeg er ei skikkelig hermegås. Etter å ha sett flere sy pute av kjøkkenhåndklærne til By Nord så måtte jeg også da jeg ramlet over et slikt håndkle i Danmark. Det ble ei skikkelig stor pute (kjøpte innerpute i dun) som nå skal bli min faste TVtitte-pute. Bakstykket er i en grålilla jeg bruker som bakstykke på nesten alle puter jeg syr.... .....for jeg har sydd flere. Den lengst til venstre er kjøpt, den neste har jeg vist før - men to nye puter er kommet til siden sist. Det var en fantastisk oppdagelse at det var enkelt å sy puter. Finner liksom aldri de helt "rette" putene (bortsett fra HAY sine, da - men de koster jo flæsk).


Et resteskjørt ble det også til Ingrid. Tar jo en halvtime å sy, men fint og deilig lett til de siste dagene med sommer.

Jeg koser meg de siste feriedagene, med herlig venninnetreff og litt kreative sysler. Lengter ikke veldig til kontoret akkurat nå, men får vel jobbe litt med motivasjonen til helga :)

4 kommentarer:

Hege sa...

Wow, du har virkelig vært produktig og ikke minst kjempeflink. By Nord puten har jeg også, men jeg valgte elg, mest forde det er elg rundt hytten.. :-)
Skjørtet er en hitt, tror nesten jeg må sette meg ned foran symaksinen snart jeg også, kunne godt tenkt meg et slikt luftig skjørt selv.. :-)
Ha en fin, fin uke!!

lise sa...

Kul pute! Jeg har et håndle fra dem jeg også - kanskje det skal få bli pute i sitt neste liv? Veldig tøft, i alle fall!

Eva sa...

Finfint sytøy! :) har hatt håndklær liggende i flere måneder, men tør fremdeles ikke nærme meg symaskinen..... Kos deg med resten av ferien! :)

Fidus sa...

Flotte puter! Jeg liker puter, resten av familien liker ikke puter. Dette gjør at putene stort sett ligger på gulvet, bak sofaen osv. Det er tydelig at det ikke er morra som ligger på sofaen her i huset- da ville jo putene vært i sofaen. Ha en flott dag!