søndag, desember 04, 2011

Folded


Gårsdagen var drømmedag. Bare familiekos og ingen store utflukter eller planer av noe slag. Vi var innom Designernes julemarked på Festningen i Kristiansand, og der fikk jeg kjøpt et veldig kult juletre. Laget av en lokalkunstner  - godt lokalavisen kan brukes til noe. Nyhetsformidler er den nå engang ikke.
 Så har jeg endelig blitt ferdig med noe til meg selv. Jeg har strikket Folded av Veera Välimäki, men brukte nok altfor tykt garn, for den ble større og tykkere enn oppskriften. Likevel er den bare så god å ha på, så den beholdes som kosegenser innendørs. Jeg må nok strikke en til i mer passende garn, for den var enkle å strikke og satt passformen er helt perfekt til meg :) Jeg brukte mange nøster Lima og strikket på pinner 4 mm.



IKEA er søndagsåpent! Nå skal nye kommoder til gangen nede handles inn. Orden skal innføres i før jul! Intet mindre. Så har herlige svigerfar invitert på søndagsmiddag.

6 kommentarer:

Synnøve sa...

Så lekker den var!

Guro sa...

Flott juletre! Og den genseren er så fin! Så den nettopp på ravelry laget med striper øverst: http://www.ravelry.com/projects/rililie/folded
Skulle gjerne vært flinkere til å strikke. For med meg går det saaaakte! Her må det tykkere garn til enn Lima for at jeg skal få et prosjekt ferdig... Ü

Hege sa...

Det må være et av det kuleste juletreet jeg har sett på lenge!!!
Du vet å finne det, du :-)
Nydelig genser, kan ikke se at den er for stor :-)

Anonym sa...

Det juletreet var det kuleste jeg har sett. Håper du klarer å bevare det fra pr til år :-)

Jeg synes halsåpningen på genseren var ultrafin.

Kos deg videre med førjulstiden :-))

MissLucy sa...

å, det var en fin genser, og så ser den så utrolig deilig og praktisk ut. Hmmm, den må nok inn i køen..

Aase G sa...

Nydelig genser! Og så fint med rød negellakk til!