torsdag, april 05, 2012

milo...nesten

 Jeg er i ferd med å bli ganske så flink til å bruke opp restegarn. Jeg har så mye garn etterhvert at vi snakker om langtidslagringsutfordringer. Men - noen plagg egner seg veldig til å bruke opp rester. Så jeg strikket en Milo til. Denne gangen uten flette - siden fletter og striper ikke hører så godt sammen. Jeg brukte opp noen rester av garn som passet til pinner 4 mm. Det meste av ukjent opphav. Jens har begynt å bli veeeldig bestemt når det gjelder strikkingen - alt skal være til ham. Det beste er at han nå aksepterer litt pinneklikking også.

 Vi nyter påskeferien til fulle. Vi er hjemme alle sammen og er virkelig sammen. Vi bare koser - vi har tid! Til det vi vil!
Fortsatt god påske, alle bloggvenner.

5 kommentarer:

stjerneglass sa...

Jens er et überfint navn på en liten gutt! <3
Fortsatt god påske! Ser ut som du har det like fint som jeg har. :)

Siddis back home sa...

Flott vest, den er på pinnene mine nå, dvs. nr. 2, må strikke en til hver... ha en fortsatt fin påske!

Frihet sa...

Så herlig vest!! ja greit å få brukt opp litt av garn lageret.

Forsatt fin påske!!

Beate sa...

Så flink du er som bruker opp rester! Jeg har også et stort lager med bare ett og to nøster, så burde absolutt gjøre noe med det... Vesten ble flott!

Anonym sa...

Det ble hjemmepåske på oss også, fordi vi holdt på å snø inne på den søte sommerhytta vår. Ikke som vi hadde tenkt. men det gjelder å kose seg med bare å ha fri.

Milo er en fantastisk kreasjon. Jeg har strikket den en gang før - da helt etter mønsteret. men jeg går og ruger på noen fantasifulle varianter som jeg håper kommer ut snart. Hvis du ser på min Ravelry side og trykker på mine favoritter, så har jeg en egen tag som heter "Milo" - der har jeg samlet de fineste Miloene i Ravelry.land. Inspirerende :-)