mandag, juli 30, 2012

Bomull!

 Det har vært en deilig, men hektisk ferie, og strikkingen er det blitt så som så med. Jeg har fått ferdig en genser til meg selv og får være fornøyd. Dagene har gått med til gode venner, vin og mat - og siden jeg har vært vertinne, så blir det ikke mye strikking.  Det blir nok en gang mobilbilder - liker det dårlig, men så får det heller komme en liten videosnutt i tillegg :)
Og denne gangen er det...tam...tam...tam.. (trommer for å få opp spenningen): JENS som har fått ny genser. Men til forskjell fra de andre 40 hjemmestrikka genserne han har i skapet er dette bomull! Oppskriften er min egen og den ble berre lekker! Det er ikke så lett å se, men halsen er riller med kapper opp. Ellers enkel raglan. Jeg skal se om jeg får tatt noen finere bilder senere.
Garnet er kjøpt på Søstrene Grene - jeg synes det var deilig å strikke med. Pinner 3 mm. Og det gikk ikke mye garn til denne genseren. Det er et drøyt garn. Tipper genseren kom på under 100-lappen :) Fortsatt finfin ferie til dere som fortsatt har det. Her må det ryddes og vaskes. Og Jensen skal i ny barnehage til onsdag, så da blir det nok en barnehagetilvenning på denne sneipen. Men han gleder seg!

7 kommentarer:

Kristin sa...

Så flott genseren er!! Kjempeflotte farger sammen, og så fint med en litt annerledes hals! Jeg har lurt veldig på dette rååbillige garnet hos Søstrene Grene, og hvordan det kan være. Du får gi en lyd etter litt bruk og vask da, om det er bra :)

Ha en fortsatt fin sommer!

trinemamma sa...

Superfengende genser, og spreke farger:-)
Er ikke så veldig glad i å strikke med bomullsgarn, men genseren så veldig myk og deilig ut..og søstrene grene er ikke langt unna....

eva sa...

Knallfinfin! :D Så flink du er! Jeg har kun klemt litt på det garnet, men ser nå at det nok blir kjøpt neste gang.
Lykke til med start i ny barnehage! :)

Penelene sa...

Kristin: foreløpig holder garnet stand. Kan ikke si annet enn at det foreløpig ser ut til å være et absolutt greit garn :)

Penelene sa...

Takk, Eva - det gikk greit i dag - så lenge jeg var der. Får håpe han synes det er like kjekt når jeg gjemmer meg rundt hjørnet ;-)

Synnøve sa...

Det var en flott genser! :) Liker også garnet fra SG, det er supert!

Guro sa...

Finfin genser! herlige farger, og jeg er imponert over at mønsteret er ditt eget!