fredag, juli 13, 2012

Rillestrikket jakke

Han har litt å velge mellom, den yngste min :) Ny jakke har han fått siden sist. Finfin gratisoppskrift fra Garnstudio som finnes her.
Strikket i DROPS Alpaca - jeg husker ikke helt hvor mange nøster som gikk med, men jeg strikket stort - str. 3 år på pinner 3 mm. Han kan vokse i denne.Det er ferietid og strikketid. Jeg holder på med en finfin genser og en jakke til meg selv, men det er ikke mye sammenhengende tid så progresjonen er så som så.
Vi har hatt en uke med sol og sommer i Kroatia - heldigvis - for her hjemme er det ikke mye varme ennå. Vi får håpe det kommer litt sommer til slutt. Vi koser oss likevel med staslig besøk fra Oslo og kusinebryllup!

Fortsatt finfin sommer, kjære bloggvenner!

8 kommentarer:

Hege sa...

Så stor han er blitt!
Og flott jakke!
Håper dere får litt sol og varme sørpå også. Her i nord har vi hatt noen dager rundt 20 ;)

Guro sa...

Fin jakke! Rillestrikk er alltid en favoritt:-)

Fortsatt god sommer!

Blåbærlina sa...

Denne var ny for meg - kjempefin og koselig jakke altså. Syns du har valgt en fin farge, som passer godt til både jakken og gutten :O)
så fiiiine bilder!!!

Synnøve sa...

Flott jakke, perfekt med treknapper:)

Monstermønster sa...

Knallfin farge og jeg liker det enkle snittet. Flott jakke!

eva sa...

Finfin!!! :)
Her vokser antall ufoer i takt med strikkelysten. Må skjerpe meg kjenner jeg...
Er spent på jakka og genseren du strikket :)
Fortsatt god ferie til deg! :)

Guro sa...

Kjempefin! Det er så fint å se andre varianter av garnstudio-mønster. Det er ikke alltid bildene lokker frem strikkelysten, men når jeg ser plaggene på en blogg jeg liker, ser jeg de plutselig med nye øyne. Jeg må innrømme at jeg er svak for rillestrikk Ü

Fidus sa...

Det er farlig å stikke innom bloggen din, jeg får bare lyst til å lage akkurat det samme som de. Kall meg gjerne hermegås, men du lager virkelig mye fint. Ha en fortsatt flott sommer!