mandag, desember 17, 2012

De beste tøflene

De aller aller beste tøflene lager du på en kort kveld. Mønsteret er gratis og finnes her. Det er Guro med bloggen m.i.l.c.h shaum som har designet disse, og jeg er vel snart oppi 100 eks. Disse er til meg selv, men jeg har flere på heklenålen som skal bli ferdig til jul.  Og ikke la dere skremme - selvom man ikke kan hekle, så kan man disse :)
Jeg brukte 200 g Eskimo (en nydelig "tweedmelert" type som jeg ikek har sett før) på heklenål 7 mm.
Så er det bare å få avsluttet prosjektene på jobb så jeg kan begynne på det som heter juleforberedelser hjemme. Grøss, så fort tiden går. Men jul blir det, og kanskje bare litt koseligere om et par hybelkaniner får være med på feiringen ;-)

6 kommentarer:

Guro sa...

Ååå, så koselig! Jeg har faktisk lært flere å hekle med tøffel-mønsteret Ü Kunne egentlig tenke meg et par selv når jeg tenker meg om... kanskje jeg må ut og kjøpe garn!
God siste uke før jul!

Fidus sa...

Det er alltid skummelt å kikke innom bloggen din. Nå sitter jeg har og vil strikke skappeljakka, hekle tøfler, bestefarsgenser og miteres mittens. Og det har jeg ikke tid til. Men tusen takk for inspirasjon, det spørs om det ikke blir en skappeljakke på meg etterhvert...

Blåbærlina sa...

knallfine tøfler du har laget, har notert meg mønsteret, fikk så lyst til å prøve meg på disse! Tusen takk for tips! :O)

Penelene sa...

Guro - jeg er deg evig takknemlig for denne oppskriften. Har ikke tall på hvor mange jeg har gledet (inkludet frossenpinnen meg selv)

Thorunn sa...

Flotte tøfler- og som alltid veldig (farlig) inspirerende å besøke bloggen din...;-)
Og når det gjelder hybelkaniner har jeg hørt i fra Annemor Sunbø at slike tradisjonelt skal bringe lykke i heimen :-D

Penelene sa...

Thorunn: satser på mye lyke i hemen i år :-)