søndag, april 21, 2013

Skappeljakken #2

Allerede en favoritt. Jeg bor rett og slett i denne. Skappeljakken #2 er like enkel som de andre oppskriftene, men litt mer omstendelig enn å bare strikke rettstrikk. Oppskriften finnes her.
 For første gang kjøpte jeg garn fra Stoff og stil: Et melert ullgarn og en tråd sort mohair. Deilig knallvarm genser. Litt lange armer ble det, men det er bare deilig å brette dem ned når det er kjølig på kveldene ;-)
 Skal sy i to trykknapper også etterhvert. Anbefales!
Finfin uke til dere alle!!

17 kommentarer:

Anne sa...

Virkelig stilig og fin jakke! Syns den ble mye finere enn den "vanlige skappeljakken" med bare rettstrikk:) Nå ble jeg frista til å strikke en selv;) Men det får vente, lista mi er allerede lang nok, hehe;)

Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Marianne sa...

Knallfin :-)!

Guro sa...

For et fantastisk fint plagg! Noe sånt skulle jeg gjerne ha i garderoben min Ü

Guro sa...

Åå, den ble knallfin!! Jeg tror jeg må ha en sånn jeg også:-)

Eva sa...

Fineste #2 jeg har sett! :)

Frihet sa...

Fin fin jakke!!

Martine sa...

Nydelig Skappeljakke! Kan tenke meg at den er deilig og varm å ha på :))

Siren sa...

Heilt fantastisk jakke! Og nydelige bilder av deg og jakken! Jeg som er så dårlig på egostrikk blir jo helt galen av å se på alle de fine tingene du strikker til deg selv:) Her går det forresten bra, formen er bra - sluttspurt av svangerskap, slakke dager i sofaen med strikketøy i hendene, spent på det som venter:) Ha en fin 1. mai:)

Martine sa...

For en kjempefin Skappeljakke! En av de fineste jeg har sett. Skjønner godt at den er god å gå med, den ser myk og varm ut.
Også må jeg bare si at Vimpelponchoen din lenger ned var skikkelig stilig! Jeg har også lyst å strikke lik. Ikke hør på de som ler, du må bruke den masse, for den var skikkelig kul! ;)

Ella sa...

Kjempelekker!

Anonym sa...

Hei. Kjempe fin jakke du har strikket. Har selv kjøpt oppskriften nå. La du opp antall masker som oppskriften sier eller har du lagt opp mindre maskeantall (på bakstykket og fremstykkene) ? :)

Anonym sa...

Veldig fin :) har du lagt opp like mange masker som oppskriften sier? :)

Anonym sa...

Hei
For en flott jakke du har strikket og lurer på om du er fornøyd med ullgarn/mohair garnet dra stoff og stil :)

Line sa...

Hei. Hordan syns du kvaliteten ble når du byttet ut originalgarnet?
Vurderer å strikke en sånn selv, og syns det koster litt for mye for en student hvis jeg skulle gått for puno-ullet som det står i oppskriften

Ane sa...

Hei.
Knallfin jakke!!
Husker du hvilket garn fra stoff og stil du brukte? Fulgte du maskeant til oppskriften?
Ha en fin helg. :)

Penelene sa...

Til dere jeg ikke har fått svart - lenge siden jeg sjekket for kommentarer - Jeg la opp vanlig maskeantall. Jeg brukte 1 tråd mohair og 1 tråd "ullgarn" - vanlig ull fra S&S. Jakken blir tung, men det liker jeg. Og jeg er fornøyd med garnet. Selv etter heftig bruk har det ikke nuppet eller mistet form. Jeg strikket nok jakken noe lengre enn originalen. Perlestrikk strekker seg også slik som rillestrikk.

Anonym sa...

Hei, linken til oppskriften til den nydelige skappeljakke 2 med perlestrikk fungerer ikke, kunne du lagt ut oppskriften eller sendt meg den på mail? Det hadde vært veldig snillt. Mailadressen min er elsahanne@hotmail.com