lørdag, juli 13, 2013

I gang igjen - Nuvem

Det har vært en fryktelig travel vår - rett og slett et fryktelig travelt år. Nå er jeg ferdig med tunge prosjekter på jobb for en stund, og det skal bli mer oppdateringer på bloggen fremover. Jeg var så sliten da ferien begynte at jeg ikke klarte å pakke med meg strikketøyet på første ferieuke da alt kom til alt. Nå er jeg derimot så inspirert og har masse på gang.
Jeg har lest alle blogger, men jeg har dessverre vært dårlig til å legge igjen kommentarer. Det skal bli godt å komme inn i strikkehverdagen igjen på alle måter.

Nuvem er et superfint mønster - gøy å strikke og et anvendelig og deilig sjal. Jeg nok brukte for tykt garn - 2 tråds fra Sjølingstad. Det gikk med litt over 2 hesper - om ikke tre? Husker ikke helt i farten. Det ble ikke like draperingsvillig som originalen, men jeg er veldig fornøyd og har brukt det masse allerede. Mønster finnes her.

3 kommentarer:

Retrobaby sa...

Godt å ha deg tilbake!
Jeg er i bloggdvale selv, men begynner å få tilbake strikkemojoen.
Så denne oppskriften og tenkte på deg: http://www.ravelry.com/patterns/library/12-drape-front-sweater/
(Test den, værsåsnill, du superraske strikker?)
Fortsatt god sommer!

Penelene sa...

He, he Retrobaby - den var virkelig kul! Virkelig kul - har ikke sett den og setter den på lista! Først må jeg strikke en kjærestegenser til far - han fyller år. Så skal den jammen meg vurderes. Finfin sommmer til deg også.

Eva sa...

Endelig innlegg! Fortsett med det! :)))
Her strikkes det tøysetopper og kjøkkenkluter fortiden.....Perfekt når man har fått seriekikkedilla midt i all varmen ( mest om kvelden da ;))
Fortsatt superfin sommer til deg og dine! :)))