søndag, januar 19, 2014

Høstjakke Vol. I

 Godt nytt år! Ja for det står til liv i denne leiren også - bare litt dødt på bloggen. Det handler i bunn og grunn om lite tilgang på lys til bilder. Det handler iallefall ikke om at det ikke strikkes. Jeg er like manisk som alltid (om ikke til og med litt mer...)

 Nå skulle jeg hatt et innlegg med en fin kollage av alle julegavene jeg hadde strikket - selvom jeg føler at det også er i seneste laget for julegaveproduksjonsskryt. Men jeg i dag kræsjet alt i Picasa - så det ser ikke ut som om det blir noen julegaveskrytekollage i år. So be it.  Da kan jeg heller vise frem den første Høstjakken fra Pickles jeg strikket til meg selv. Ja, for det er blitt mye egostrikk i det siste.
Mønsteret finnes her. Jeg har strikket i Lett Lopi - et garn jeg hadde god tilgang på siden min beste kolleaga stappet hele kofferten full av garnet på tur til Island. Jeg liker det til denne typen jakker - det er tykt og litt stivt slik at plaggene holder formen. Samtidig mykt når det bare får en omgang vask,
 Jeg brukte pinner 5,5 mm på denne - og litt usikker på hvor mange gram, men det ble litt. Den er kjempelang og deilig! Jeg har bodd i den siden. Jeg strikket str. L for å ha en skikkelig romslig jakke. Den er kanskje i overkant stor, men ikke sånn at det blir rart.
Snøstorm ute i dag betyr innedag og ungekos. Finfin sønadag alle sammen! Så lover jeg å oppdatere mer fremover :-) Om enn ikke julegaveproduksjonen.....

9 kommentarer:

Anne sa...

Lekker jakken, skikkelig fin farge! syns de er finest når de er litt oversized, og så er det greit med litt plass til både becegelse og ekstra lag under ;)

Du strikker så mye fint og jeg gleder meg til å se hva du finner på videre!

Ha en fin innesøndag og kos deg!

Muskats blog sa...

Skikkelig lekker jakke. Og deilig nå som vinteren har kommet for fullt.

Guro sa...

Ååå, så fin og deilig den så ut:-) Herlig farge! Jeg er straks ferdig med en høstjakke, jeg og. Har lyst på flere;-)

Gleder meg til å se mer egostrikk hos deg etterhvert!

Martine sa...

Fin jakke i herlig frisk farge! Jeg har aldri prøvd Lopi, men har hørt mye skryt om det. Kan tenke meg at jakken er varm og god. Jeg kjenner godt til det der med å ta bilder i lyset. Her i Nord-Norge er det temmelig begrenset når det er lys (og noen ganger er det rett og slett aldri lyst), men nå fremover blir det bedre. Gleder meg til mange flere oppdateringer fra deg :)

lene sa...

Kjempefin! Jeg bruker min mye, men ser nå at jeg kunne ha strikket den mye lengre. Kanskje blir det en nr. 2...

Ønsker deg en fin dag videre med eller uten strikkepinner!

Kirsti sa...

Åh, denne ser jo superdeilig ut! Herlig farge og størrelse:)

Anne Marie sa...

Den så ordentlig god ut!

Så kjekt å gjennoppdage bloggen din! Du var blant de første strikkeblogene jeg oppdaget i 2007, da jeg begynte å blogge. Nå legger jeg deg til i bloglovin, så det ikke blir så lenge til neste gang :-)

Lisbeths verden sa...

Den ble dritfin :)

Penelene sa...

Takk for koselige kommentarer. Anne Marie - så koselig! Og for en fantastisk blogg du hadde. Gleder meg til å følge deg!