onsdag, mai 21, 2014

Lun genser

 "Alle" har jo strikket Lun genser fra Pickles - så jeg måtte prøve jeg også. Jeg har faktisk strikket lang lun genser med V-hals, men har ikke fått blogget om den. Vel - et restegarnsprosjekt var dette og det er deilig å se noen små nøster forsvinne fra garnlageret. Dessverre røyk jeg på BIG TIME da jeg bare skulle finne link til mønsteret - da var det nemlig vårsalg hos Pickles - blei dyrt, gitt, og ikke akkurat med på å redusere på garnkiloene i heimen.


Vel, vel - det gikk med tilsammen 5 nøster Alpakka av diverse merker - strikket på pinne 3,5 mm. Bilder i hyrtenog styrten,  og genseren krøllete, men den kommer til å brukes masse!
Mønsteret finnes her. Jeg brukte originalgarnet på den lange lune, og det faller nok bedre, men det holder  greit med alpakka også - kan anbefales. Jeg brukte gratisoppskriften som utgangspunkt og bare økte til det så greit ut i bredden - og la litt ekstra på i lengden.

5 kommentarer:

Stine sa...

Kjempe fin versjon med striper nede :-) står på min liste også... engang...

Guro sa...

Så utrolig fin! Blir så imponert over at du kan trylle restegarn om til noe så flott!

Forresten veldig typisk å ryke på en smell når man bare skal inn å sjekke noe;) Blir spennende å se hva du skal strikke!

Penelene sa...

Ja, Guro - altfor lett å ryke på. Det blir nok mye strikk fremover - tok litt av i går. Men sommerferien står snart for døren og da gjelder det å ha garnlageret i orden ;-)

Martine sa...

Så fine farger sammen! Enig med Guro, utrolig at rester kan bli så fint :)

Anne sa...

Så stilig den ble! Flotte farger til deg og likte at du strikket striper:) Det er lett å la seg rive med i garnshoppingen ;)