lørdag, mai 17, 2008

Hipp Hipp Hurra - Jeg ble ferdig!

En glimrende 17.mai er vel overstått. Voksne og barn er fullstappet av god mat og blaudis (som er den lokale glosen for bløtkake), og ikke minst masse is. Jeg må innrømme at jeg gikk hele dagen og nøt synet av min bunadskledde datter. Jada - jeg ble ferdig og jeg har sjelden vært så fornøyd. Hun kledde den så godt, søta mi! Dere får tåle mange bilder - jeg er stolt :)
Hipp hipp hurra II - for jeg har fått en award fra Eva! Eva har i tillegg heiet meg frem med bunaden. Det har til tider kommet veldig godt med. Takk Eva. Jeg skal gi awarden videre til 4 bloggere jeg mener fortjener den.

Jeg blir nødt til å gi awarden tilbake til deg fordi du er min absolutt favoritt. Eva sin blogg inneholder så mye fint av både håndarbeid og tanker fra en særdeles sympatisk og hyggelig jente! I tillegg må jeg gi den til Kristin Helene som også føyer seg inn i rekken av favoritter og samme superlativer kan brukes både om henne, og Guro og Thorvalda. Sistnevnte er en relativt ny blogger, men allerede så proff. Hun er ei god venninne og er det mest kreative mennesket jeg kjenner. Her er bloggene.

Fortsatt god helg, alle sammen!

18 kommentarer:

Aase G sa...

Tusen takk Penelene, det var veldig hyggelig!! Må først og fremst gratulere med en aldeles nydelig bundad! Ikke rart du var stolt over både jenta og bunaden. Den ble virkelig flott! Den er liksom så enkel og fin uten for mye krimskrams, noe jeg synes passer for barn, og samtidig ser man at den stammer fra Agderfylkene. Jeg har Agderbunad selv, men grunnet gigamage var det umulig å bruke den i år.
Her i hovedstaden var det sludd og nesten minusgrader, men jeg skjønner at været var bedre sørpå.

Anonym sa...

Oi, jeg har fått award med deg :) Tusen tusen takk!!! Det setter jeg stor pris på!!

Bunaden til snuppa di var bare utrolig nydelig!! Den skal du være stolt over!!! Tipper du fikk masse ros og godord i går, for det fortjener du!!
Det som er så kjekt med slike drakter, er at de kan gå i arv også. I går var alle mine tre dresset opp i slektsbunader, de to eldste med drakter fra Voss, og minstemann med en strikka bunad. De var så søte atte :)

Lena sa...

Utrolig flott bunad!! Skjønner meget godt at du er stolt av den:o) Og det er jo en flott jente inni også da! Ha en fin uke:-)

chocolatehead sa...

Bunaden er nyyydelig! Hun kler den så godt :))

Gryda sa...

Det må jeg si, Penelene, dette var litt av et strikkeprosjekt! Og så nydelig strikket. Vel overstått, håper det blir mange fine bunadsanledninger fremover!

borghild sa...

Så nydelig hun var i bunaden, skjønner godt du var (er) stolt!!:-) Koste oss i går vi også, og i dag har vi hatt 1-års dag, så her har det gått i ett! Og begynner å få nok av kake og is kan en si... Klem B:-)

Guro sa...

Å tusen takk kjære deg!! Og det på et tidspunkt hvor bloggen min er en smule kjedelig å besøke. Dette betydde mye.
Nydelig bunad, et kjempefint stykke arbeid. Det er et slikt plagg som kan gå i arv også. Jeg er veldig glad i bunader, og er så glad hver gang jeg kan bruke min :O)

karin sa...

Du så fin bunad, penelene. Kjempefin, med austegd-fargene i bunnen, akkurat som på min store bunad (åmli-varianten) Og så ble det veldig pent med de båndene du hadde til. Jeg er imponert hva du rekker!

Frk.Badegakk sa...

Bunaden ble herlig! Det belte ble virkelig prikken over i´en. Vakkert!!!!!=D

Takk for komplimenter om kjæresten. Han er go, han er det. OG jeg er fullt klar over det. Ikke verst sant?;)

Anonym sa...

Du har all grunn til å være stolt, det er et godt stykke arbeid du har der. Jeg er imponert!!
Og ikke minst gjorde det seg med en liten søtmoms inni bunaden :-)
Ha en flott uke!

Merete sa...

Sååå skjønn!!!! bunaden du har strikka til snuppa di blei utrule flott og eg er heilt enig i at ho kledde den kjempegodt :o)

Anonym sa...

Nei så nydelig den ble!! Du er så flink!! og hun er jo også utrolig fin i den, Stolt skal du være!

Har jobbet litt for å få meg blogg jeg også ja, men har i stedet brukt tiden og startet bedrift med nettbutikk! Ta en titt da www.naturbaby.no (ps tilbud nå) og spre den gjerne til venner og kjente :)
Katrine

Lenedyret sa...

Gratulere med vel overstått 17. mai og ikkje minst strikkabunaden :) Den blei skikkeleg flott og varma sikkert godt på den kaldaste nasjonaldagen på nesten 50 år.

Irene sa...

Skjønner godt du nøt synet, for bunaden var knallflott, og jenta likes¨å.

Den gode feen sa...

Så nyyydeleg fin. Klart me tåler mange bilder av noko såå fint! Skikkelig inspirerandes for meg som vil/skal/må lage bunadar til heile hurven innan neste 17.mai... Klem frå Linda

Margrethe sa...

For en kjempejobb - men resultatet var jo helt nydelig altså!

Anonym sa...

Skjønner godt at du er stolt! Bunaden er kjempefin og jenta di er nyyyydelig i den! :)

Eva sa...

Så flott bunaden ble! Kjempeflink er du :D Jeg syens egentlig det er dårlig gjort av snart 13 år gamle gutter og ikke ha lyst på bunad, for det fikk jeg lyst til å strikke nå ;)
Tusen takk for de pene ordene, ble helt rørt jeg :) "Sender" de tilbake for jeg mener akkurat det samme om deg. :) Ha en finfin helg! :)
ps. har tagga deg.