lørdag, februar 02, 2013

Sokker!


Jeg har heldigvis fått fart på sokkestrikkingen igjen. Det er bare ingenting i hele verden som er bedre enn ullsokker. Fordelen med å strikke dem selv er at ullinnholdet er mye høyere enn i kjøpesokker, og jeg strikker dem akkurat passe - litt trange og på tynne pinner får jeg plass til ull i støveletter også. Så kan jeg pynte meg og være varm på føttene samtidig.


 Det gikk med litt over 1 nøste Fabel - disse er veldig lange. Stikket på pinner 2,5 mm - skikkelig terapistrikking. Det trengs når det er tøffe jobbtider ;-) Som dere observante strikkere kanskje ser, så bommet jeg på tåfellingen og felte midt foran og bak. Det gikk helt greit og ble ikke så ille når sokken først kom på foten. Jeg er ikke nøye på det.
Finfin helg, alle bloggvenner. Det er allerede februar og jeg klager ikke. Håper våren kommer så snart som bare det!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hærligheten så produktiv du er om dagen! Jeg synes nå det ble en kul detalj at tåa hadde fellinga den veien :-) Ser ut som det er planlagt :-)

God helg!!

Judith sa...

Av alle ting er jeg bitt av sokkebasillen jeg også, har flere par på pillene og på planleggingsstadiet. likte fargene på dine, riktig kosesokker. Ha ei fin helg.

Unknown sa...

Nydelige farger på sokkene dine. Slik strikk er så tøyelig så en liten feil går seg til. Ha en god dag. ;-)

Monstermønster sa...

Jepp, det er godt med sokkestrikk når det er hektisk på jobb... er i gang med sokker selv, siden noen vaskefadeser har drept flere av innbyggerne i sokkeskuffen min. Og at jeg må få ned sokkegarnlageret som varmerer bedre som sokker enn som bare nøster.

Guro sa...

Det finnes ikke noe bedre enn hjemmestrikka ullsokker! Disse var kjempefine Ü

frksnupp sa...

Deilige sokker, og fin farge- visste ikke at Fabel kom i sånne mer duse kombinasjoner. Godt tips! Helt enig i at hjemmestrikka er de beste, særlig i støvletter.

Blåbærlina sa...

disse sokkene så såååå deilige ut, myke og tynne og sikkert varme!!
sokker er jeg så dårlig på - fikk lyst til å strikke det nå likevel :O)