mandag, mars 24, 2008

Vel overstått

Da er ferien ugjenkallelig over. Både mannens mormor og ungene var syke, men det ble likevel en stille og koselig påske. Neste år tror jeg kanskje vi inntar fjellheimen igjen. Jeg klarte til og med å imøtekomme mine strikkeambisjoner: Genseren til min nevø som fyller 5 straks, er ferdig. Den er montert og er, etter at bildet ble tatt for en time siden, nå skylt i Milo og ligger til tørk. Oppskrift fra Garnstudio, men jeg har brukt dobbel tråd med Daletta - nesten 600g, så han skal ikke fryse i denne :) Pinner nummer 4.
Da vi dro på ferie var det 10 grader og ikke et snev av vinter lenger. Jeg var så i vårstemning at jeg nesten pakket bort vinterjakkene. Da vi kom hjem lå det en halvmeter snø. Grøsselig synes jeg - herlig synes ungene. Den lille kompisen min her ble 3 år i går og synes nå han er blitt skikkelig stor. Det synes jeg også. Bekymringsverdig hvor fort tiden går. Vel - får håpe dette smelter fortere enn svint - jeg er ikke klar for mer vinter nå. Hvor var denne snøen i desember da vi hadde bruk for den? Godt jeg ikke satte krokusløkene ut før vi dro: det er mye lykke en kan få for 15 kroner.
God ny uke
- håper overgangen fra ferietilværelsen blir overkommelig :)

9 kommentarer:

borghild sa...

Jeg hadde satt ut blomster, jeg da... Så de kunne pynte opp mens vi var borte.. De var selvfølgelig nedsnødd, og kransen på døra blåst ned, jeg mangler fortsatt fire påskeegg som hang der... Så jeg kan ikke si vi heller var særlig forberedt på dette! Men noe godt er det da kommet ut av snøen, vi har storkost oss på akebrett og kjelke i dag med mange av naboene i gata... Og på lørdag hadde mor seg en runde i lysløypa på ski, kan tro det var lenge siden sist!!!
Men jeg lengter jo egentlig mot vår, og håper snøen forsvinner like fort som den kom.
Fin genser til 5-åringen, du strikker utrolig jevnt og fint!
Gratulerer med gårdagen til 3-åringen også, synes også tiden går litt vel fort av og til...
Håper overgangen til hverdagen går smertefritt! Klem B:-)

silje-sin sa...

Så nydelig genser,flott farge! Og gratulerer til din store,lille gutt:) Ha en flott uke! klem fra silje.

Kristin Helene sa...

Så heldig liten nevø som får så deilig genser av tante!! Skikkelig fin farge og flott mønster!
Gratulerer med treåringen!! For en liten sjarmis:) Er det ikke rart at tiden går så fort... Jeg har fremdeles "baby" i hus, men jeg kommer til stadighet på at han faktisk fylte 1 år for en måned siden... og da er han ikke baby lengre...

Frk.Badegakk sa...

Nyyydelig genser og nydelige blomster!!!! Koselig med litt planter inne. Jeg fikk grini meg til en potte ranunkel på butikken før påske, så jeg har kost meg med å beundre den daglig=P

Ønsker deg en riktig fin uke. Og takk for hilsen på bloggen min forresten!=D

Hobbygåsa sa...

Kjempefin genser du har laget, mottakeren blir nok veldig glad vil jeg mene. Så stor liten gutt, nydelige sjarmtroll. Her har vi også nysnø og i går kveld 17 kalde grader, ikke gøy nei. Jeg er også veldig klar for vår! Ha en fin uke!

Bjørg sa...

Du blei overraska over snøen, du også - då er vi to. Var rimelig innstilt på vår då eg kom tilbake til snøen...

Så deilig farge det var på den genseren din. Og senga i førre innlegg var jo kjempestilig. Det er alltid så kjekt når ein plutselig finner gamle ting som kan brukast om att.

Lukke til med ny veke - eg må jobbe hardt med omstillinga merkar eg.

Annettenett sa...

SÅ enig med deg, hva skal vi egentlig med all denne snøen nå?
Flott strikkearbeide du har gjort, igjen. 3 år og stor gutt ja, og så søt:) Søstra også:)))

aPe sa...

Hei. Vel overstått! Vi har hatt en knallfin påske med mye frisk, kald luft. Så flott genser du har strikket. Den så god ut. Nydelige barn også!! MEN nå vil vi ha vår, så kan ungene leke på grønne plener i stedet for på snø og is! Akkurat nå skinner sola og snøen smelter litt her i alle fall. Ha ei god uke!

Hobbyhuset-Merete sa...

Så fiin genser!! nydeleg farge du har brukt :o) søte ungar du har :o)