torsdag, juni 12, 2008

Sjekk veska

Det er ikke til å komme bort i fra at noen mennesker har vært heldigere fra naturens side enn andre. Angelina Jolie er vel en av dem. Det satt til side, så har hun god smak, synes jeg. Jeg kom over dette bildet - og sjekk ut den utrolig fine veska. Den er jo heklet. Denne må det jo gå an å kopiere.
Kilde: www.people.com

16 kommentarer:

Den gode feen sa...

Tusen takk for kjekk kommentar. Er midt i helgevasken, så eg har dårlig tid, hehe. Men eit raskt svar her: kassane er utan bunn, og utan plast inni. Der kassane står var det lite gress frå før, og plasserte kassane oppå eit underlag av gamle aviser. Avisene kjem til å rotne, men innan den tid har røttene under også forsvunne. Så eg plasserte kassane slik eg ville ha dei, og heiv oppi massevis av jord og gjødsel, og planta i vei :) Ser at materialet har bøyd seg litt, så eg skal feste nokre fleire skruar før eg malar kassane. Masse lukke til :) Klem

Pene Lene sa...

Ah - takk for svar, Feen!
Så enkelt og så fint! Det blir bare å finne frem plank, hamme rog spiker.

Skrapkaka sa...

Heisann.. Den veskal kom jeg også over for en stund siden! Knalltøff og absolutt mulig å kopiere;)
Sjekk ut linken her, så er det litt steg-for-steg bilder angående kopiering:)

God helg.
Annicen

Skrapkaka sa...

Glemte jo å legge med linken i farta.. hehe..

http://picasaweb.google.com/blackpanterochka/24

borghild sa...

Kjempefin veske, og veldig vittig å lese innlegget under om legoland. Vi var nemlig der denne uka, kom hjem fra Danmark i dag, og jeg tror nok vi har noen av de 'samme' bildene:-) Var nok ikke fullt så varmt da vi var der, men genser og shorts gjorde nytta, og vi koste oss masse:-) Ha en super helg!! Klem B:-)

borghild sa...

Kjempefin veske, og veldig vittig å lese innlegget under om legoland. Vi var nemlig der denne uka, kom hjem fra Danmark i dag, og jeg tror nok vi har noen av de 'samme' bildene:-) Var nok ikke fullt så varmt da vi var der, men genser og shorts gjorde nytta, og vi koste oss masse:-) Ha en super helg!! Klem B:-)

månestråle sa...

Knallfin. Blir spennende å e
se hva du får til.
Ha enfin uke:-)

evanette sa...

Veska er råkul!!
Klart du kan kopiere den - jeg gleder meg til å se din versjon! :-)

Ellers så ønsker jeg deg noen flotte junidager...jeg har vært helt i sommermodus når det gjelder håndarbeid og blogging i noen uker nå, så tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-)

Irene sa...

Stilig veske, gleder meg til å se din versjon. Ha en kreativ helg!

Guro sa...

Sånn tenker en sann hekleentusiast!! "Det må det da være mulig å kopiere!" Hehe, tror absolutt det er mulig å kopiere :O) Tøff veske.
Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, og ha ei god uke du også.

Kristin Helene sa...

Stilig veske!! Men tror du hun har laget den selv? Neppe *ler* Til det er nok vi driftige håndarbeidsdamer bedre rustet!!

Takk for koselig hilsen på bloggen min!! Ønsker deg også en fin fin uke :)

one K sa...

Bare innom igjen for å ønske deg en god helg!

Eva sa...

Her i huset er hele huset enig med deg. Julian synes Angelina er verdens peneste dame og jeg synes hun har verdens kuleste veske! :)

Tusen takk for koselig kommentar da jeg ble "borte"! Synd med Italia i EM, men jeg måtte under press fra både sønn og bror holde med Spania. Under finalen ble det problemer siden vennina mi truet med Godsetkamp nekt om jeg ikke heia på Tyskland...

Fikk lyst til å dra til Legoland da jeg så bildene dine...
:)

Og jeg sliter med Lost! Trodde ny sesong begynte til høsten, men nei da! vi må vente helt til januar... Orker ikke tenke på det engang... ;)

chocolatehead sa...

Den vesken er kul ja :) Søkte etter den på Ravelry da jeg først så innlegget ditt, den har blitt diskutert der og, men fant ingen som hadde laget den...

Titter stadig innom for å se om det er noe nytt :) Håper alt er bra med dere, og at sommeren nytes :)

borghild sa...

Nå er det altfor lenge siden det kom noen nye innlegg her altså!!;-) Du har vel strikket fem gensere og fire kjoler siden sist, og de gleder jeg meg til å se:-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Eva sa...

velkommen tilbake fra ferie! Håper den var fin! :) Har mine t-skjorte skatter fra "the golden years" ennå jeg også,selvom jeg ikke bruker de ;) Men de ville han ikke ha...
Over til noe helt annet: Kjenner du noen i Zeenon?