søndag, august 17, 2008

Snart høst

I morgen begynner tulla mi på skolen. Det er helt sprøtt. Tiden går så altfor fort. Hverdagen er godt i gang, og det blir lite tid til så veldig mye håndarbeid. Litt blir det nå. Jeg har fått strikket to kluter. Den ene som sikleklut - den andre skal på kjøkkenet.

Mønster: Ballband dishcloth
Pinner: 3,5
Under 50 g av mandarin petit og paris


Så er jeg ferdig med en vest fra boken Kæk og Klassisk Børnestrikk. Jeg har allerede en til på pinnene. Liker godt disse, og jeg ser for meg at en slik vest kan varme sånn passe på kjølige høstmorgener. Mønster: Kæk og klassisk børnestrik
Pinner: 3
Garn: ca. 100 g Drops Alpaca naturhvit

Da får vi bare håpe at første skoleuke går greit. Jeg har noen issues når det gjelder løsrivelse. Helst skulle jeg hatt dem i øyesyn hele tiden. Tulla gleder seg vilt, så jeg får prøve å la meg smitte.
Håper alle som stikker innom får en fin uke!

10 kommentarer:

Irene sa...

Den trøyen såg utrolig deilig ut. Takk for koselig kommentar i bloggen. Selvsagt helt greit om du har meg i blogglisten, jeg legger til deg også. Kjempefin blogg du har!

borghild sa...

He he, det var akkurat det jeg gjorde, ropte på mannen:-) Da ble ting installert, og så klarte jeg resten selv:-)

Herlig vest, jeg har en lignende oppskrift fra Hjemmet liggende, som jeg aldri fikk begynt på, men den er i voksenstørrelse, da. Men jeg strikket flere vester til minstemor i fjor vinter, i merinoull/silke, og de var bare deilige! Oppvaskkluten er også så fin, kjøpte faktisk garn til klut før helga, men vet ikke helt hvilket mønster jeg skal bruke ennå...

Og masse lykke til i morra!! Til deg, altså, det er vel du som trenger det mest;-) Skjønner deg godt, det var ikke noe greit (for meg) da minstemor begynte i barnehagen heller, men hun er jo så fornøyd atte...
Ha en flott uke! Klem B:-)

Eva sa...

Jeg er sikker på at det går finfint i morgen - for dere begge to! :)Og om det blir for ille for deg kan du jo spørre om du kan få være med på tilvenning den første måneden ;)
Her er alt klappa og klart for første dag på ungdomsskolen, og han gleder seg heldigvis masse.

Fine saker du har laget, jeg har lyst på sånn vest selv. :)

(Og så må jeg bare si at jeg har heller ikke kommet over at N ikke er her mer.Sånn vil det vel alltid være. Men vi er jo kjempeheldige som fikk lov til å bli kjent med en så nydelig person da :) )

silje-sin sa...

Håper første skoledag har gått bra, og at oppstarten går fint, både for mor og barn:) Kan tenke meg at tiden frem til de skal på skolen går fort! Ha en flott uke! klem fra silje.

Gryda sa...

Så fin klut (og vest!). det er så koselig med sånne litt gammeldagse hjemmelagde bruksting.

Hobbygåsa sa...

Så nydelig vest du lager! Skikkelig søt. Det går som regel bra med disse barna, de finner seg venner og gleder seg over å lære. Tenk på hvor fint hun har det du, da blir det kanskje lettere.

Eva sa...

Har desverre ikke fått lest artikkelen. Hva syntes han om at det er skrevet bok om han? Har forresten satt meg på venteliste på biblioteket - og det er flere MM fans her i byen siden det er 2 forann meg i køen ;)
Har du vendt deg til å ha skolejente? Fortsatt fin uke til deg! :)

tintin sa...

Jeg har strikket den vesten til meg selv fra Lene Holmsøe sin bok. Liker vesten veldig godt, morsom å strikke var den også, vurderer om jeg skal strikke en til til meg selv. Deilig å ha ullvest når man skal ut en kald vintermorgen. Superfine er de også på småfolk

Anonym sa...

Håper alt har gått bra med skulejenta! :) Flotte fargar på klutane dine, og den vesten er berre så deilig..

Ha ei riktig fin helg!

Irene sa...

Hei igjen. Jeg har en liten nominasjon til deg i bloggen min.