søndag, februar 21, 2010

Herlig søndag

Nå som jeg sitter hjemme alene de fleste dagene, er det fest for meg hver helg med familie rundt meg så og si hele tiden. Nå er jeg for øvrig i permisjon, så nå føler jeg rett og slett at det snart blir en ende på disse lidelsene :) Det er langt bedre å være i permisjon enn sykemeldt i disse dager.

I dag er det strålende vær og minus 11 grader. Ser ikke ut til at vinteren har tenkt å slippe taket. Det spiller ingen rolle for meg som ikke kan gå noen steder likevel, men jeg håper da at all denne snøen forsvinner til trillesesongen begynner. Her skal det labbes av en 30 kilo før sommeren...he, he.
Jeg har strikket masse presanger siden sist - uten å ha foreviget bilder, men men. Til meg selv har jeg strikket et veldig deilig skjerf. Det tok sin tid. Det er svært - det gikk med ca 400 g Falk (strikket med dobbel tråd) og i perlestrikk hele veien. Ble litt lei av rett og vrang, men det var verd det til slutt.
Ingrid har fått seg en ny genser. Jeg har strikket en av disse før til lillebror og de er raske å strikke og har fin passform. Det gikk med ca 400 g Falk på pinner nr 4. Mønster fra et hefte som jeg kan grave opp om nødvendig.


I dag er siste dag på kino for filmen "Den fantastiske Mikkel Rev". Jeg har lest boken for ungene. I det hele tatt elsker jeg barnebøkene til Roald Dahl, og ungene ler seg skakk. Spesielt "Dustene" - om Herr og Fru Dust som to motbydelige personer som ikke vil noen noe godt. De ekteskapelige kranglene er fantastiske. Vel, vel - her skal det først akes, så kinotur før litt mer OL tenker jeg. Så får vi håpe at Petter får seg en gullmedalje snart - om ikke annet for å holde disse snurte journalistene litt på avstand.
Håper alle får en fin søndag!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar inne hos meg :-) Både skjerfet og genseren var nydelig. Jeg er veldig svak for jordfarger og synes genseren til prinsessen var spesielt fint avstemt i så måte.

Her hjemme har lille Hermine vandret til hamster-himmelen i dag, så vi skal på trøste-kino å se "Det regner kjøttboller". Enig med deg i at denne vinteren er og har vært altfor kald.

Du skal nok få selskap når det gjelder å trimme av seg kilo til våren. Ikke det at jeg skal trille på noen, men så kaldt som det har vært har jeg vært bare på en halv skitur i år. Det merkes på bukselinningen......

Ha en fin søndag!

Thorunn sa...

Søt genser og deilig skjerf! Kommer kommer godt med i disse vintertider:-)
Nyt søndagen videre!

ennah sa...

Stikker innom for å si hei:) har fulgt bloggen din en liten stund. Du lager så masse fint!!!:) genseren til jenta de var kjempe fin. digger sånn rundmønster!!
Ha en fortsatt fin søndag:)
ennah

Eva sa...

Så fin genser og knalltøft skjerf! Jeg må herme! Så grav gjerne frem oppskriften :) Godt å lese at det går bedre med deg! Resultatet blir heldigvis noe veldig fint!:) Her blir det forhåpentligvis litt fest i morgen siden snekkermannen til ei venninne har fått klarsignal av huseier til å begynne å rette opp kjøkkengulvet, ikke spes gøy med et fall på 4 cm på under 2 meter fra veggen, blir litt sånn danskebåtenfølelese...
Finfin søndag til deg! - jeg sitter midt i rotet og gleder meg til skiskytinga seinere i kveld.

FrkSnupp sa...

Utrolig lekkert det skjerfet ditt! Håper du snart får ploppa ut babyen så du kan ut og kose deg =) her snør det igjen...

one K sa...

Perlestrikk er bare nydelig, og syns sjalet ditt var lekkert!!
Og genseren var utrolig flott, selv om jentemoren var flottere :-)
Lykke til med inspurten, om du er i permisjon nå, så har du vel bare 2-3 uker igjen?
Ha en flott uke da!

Betsy Petsy sa...

Create beautiful things !

:)

www.betsypetsy.blogspot.com

Guro sa...

Å, det skjerfet var knallfint! Håper du koser deg litt med å være i permisjon, og ikke minst får slappet godt av nå. Kjipt å ikke kunne være aktiv, men da er det ekstra viktig at du tar vare på deg selv frem til babyen kommer, så du ikke er altfor sliten!
God helg Ü

månestråle sa...

Nydelig skjerf:-)
Her i Oslo er det også masse snø og jeg lengter etter bare fortau og småsko (ikke 3 1/2 time med måking av tung, våt snø).
Håper du får en strålende uke:-)

Hobbygåsa sa...

Lekkert skjerf og lekker genser! Her har vi sååå deilig vær i dag - sol fra knallblå himmel og varmegrader. Nå værer jeg vår :-)