fredag, februar 12, 2010

Karnevalspus med Baktus og pulsvarmere

Søta kom hjem fra skolen en dag og ønsket seg pulsvarmere for det hadde kusina lånt av moren sin. Jeg fikk endelig en anledning til å bruke det herlige geite-alpakkagarnet jeg kjøpte hos Bjørg i Svartdal for et år siden. Dette er jo noe Ingrid kan bruke et par år fremover, som hun ikke vokser ut av med en gang. Jeg fikk brukt mitt nye hespetre og nøstemaskin og er fryktelig fornøyd.

Modellen har kommet hjem fra skolen der de har hatt karneval. Grunnet morens invaliditet var det ikke store utkledningen i år, men gråpus fikk hun være og var godt fornøyd med kattesminken. Godt at min tid som goter har gitt meg noen sminkeerfaringer :) Nå skal det sies at den var finere da hun gikk til skolen enn da hun kom hjem.
Pulsvarmerne er egen oppskrift. Skjerfet vil sikkert mange kjenne igjen. Det kalles Baktus og oppskrift finnes her.

Det er endelig fredag og da er det bare å si
GOD HELG!!

6 kommentarer:

Knitgirl sa...

Kjempefine pulsvarmere og en riktig søt kattepus! I disse karnevalstider gjelder det å være kreativ:-) Ha en fin søndag!

Hege sa...

Søt kattepus og flotte pulsvarmere!

Eva sa...

Veldig, veldig fin kattepus m/tilbehør! Her pakkes det ut, ut, ut og ut...men jeg har et håp om å tilbringe kvelden i sofaen med strikketøy og OL... Finfin uke til deg! :)
(og noe tempo er det ikke her i gården, men kjøkkenet var så grusomt at det bare måtte ut. Nå venter jeg på at gulvet skal rettes opp før nytt kjøkken kan settes inn. Skal aldri leie ut fra bilder mer!)

Thorvalda sa...

Så nydelig hun er! Og så stor! Hos oss går det i spiderman-drakt i karnevalstiden, men når veslejenta vokser til blir det nok mer kattepus eller prinsesse, antar jeg. Håper formen ikke er så verst, og at du passer på deg selv nå!

Anonym sa...

Kjempesøtt! Har strikket noen baktusskjerf - og lurer på hvor mange masker du har totalt på det meste - TIL BARN :O)

Anonym sa...

Du har en veldig vakker datter!