fredag, april 09, 2010

Buksestrikk I

Det strikkes bukser for tiden. Til lille Jens. Så vi slipper så mye emballasje når vi er ute og triller. Denne buksen ble dog altfor stor og må nok tas i bruk til høsten igjen. Oppskrift et litt "blandings", men utgangspunkt i et Smart-hefte. Jeg har strikket en nøstebarnsbukse som ikke er avbildet ennå. Kommer senere. Den var passe - til og med litt trang med full bleie :)
Det er definitivt vår nå. Jeg skulle vært ute i det fine været i dag, men ble sittende å vente på en gulvlegger som ikke kom før klokka 15. Og da han endelig kom, var beskjeden at han måtte komme igjen neste fredag fordi støpen i gulvet ikke var tørr nok (det var det samme han sa forrige fredag). Blir vi noen gang ferdig (det er vaskerom vi snakker om - nå har vi vaskemaskin og tørketrommel inni et kott og det er ikke praktisk med den mengden vask det er for tiden).

Det har iallfall blitt noen timer på terassen og det blir en utfordring fremover å overbevise avkommet om at det ikke er kjoletid ennå. Det var tross alt bare 2 grader i dag morges.

God helg! Håper alle får mye sol og deilige dager!

3 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Fin bukse du har strikka til veslegutten din!! Er så godt med slike heimestrikka plagg, kos deg masse i helga:))

Hege sa...

Kjekt med klær som kan ligge på vent også ;)
Håper det ordner seg meg gulvet snart. Her ble det ikke fint vær i dag, så vi koser oss inne. Er nok ennå mange uker før jeg kan jøre noe i hagen...

Go helg!

Hobbygåsa sa...

Flott bukse, og så er det jo greit å ha en liggende også da. Kos dere masse i det deilige været, grei tid å være hjemmeværende på dette :-)