onsdag, april 28, 2010

Buksestrikk II

En litt vanskelig modell, men men. Han går ikke så langt akkurat, men ligge stille er noe vi har litt problemer med (jada mamma, han ligger på bordet). Endelig er knappene kommet på og det var ikke et minutt for tidlig. Buksa er ikke lenger veldig romslig. Denne karen vokser som bare det.
Mønster fra "Strikk til nøstebarn", str. 0-3 mnd. på pinner 2,5 mm og 3,0 mm. Det gikk med ca 75 g. av et ukjent merke babyull. Jeg synes rett og slett de ble knalltøffe.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Knallkjekk gutt og knallkjekk bukse. Kjenner jeg deg rett så blir det ikke noe problem å produsere flere bukser etterhvert som gutten vokser :-)

Klart jeg ville vise til bloggen din. Æres den som æres bør osv. Det er jo det som er så spennende med denne bloggingen synes jeg - at vi kan inspirere hverandre. Det blir som å være med i en stor syforening :-)

Ha en fin kveld!

Eva sa...

Han er så skjønn! Og buksa er knalltøff! :)

Hege sa...

Ja de vokser fort ;)
Flott bukse!

Merete sa...

for ein skjønnas!!! Likte utruleg godt buksa du har strikka til han :) Nøstebarn har uten tvil mange flotte mønster. Enkle, men likevel så fine ;)
Fin, fin helg til deg og gjengen din!

one K sa...

For en herlig liten tass! Helt bedårende :-)
Buksen var flott den og... :-)

Ha en flott helg!

Hobbygåsa sa...

Hehe kravle kravle, masse liv i denne krabaten ser det ut til! Og så skjønn han er, skikkelig bedårende liten pjokk :-) Lekker bukse har han fått også!