tirsdag, april 06, 2010

Pute

Jeg har siklet litt på sånne store, grovstrikkede puter, men ikke sett akkurat sånn jeg vil ha. Ergo tar man saken i egne hender og strikker en selv. Dette er en stor pute, og den ble akkurat sånn som jeg ville ha. Det gikk med over 300g Polaris og den er strikket på pinne 10. Et herk å strikke med så tykke pinner, men det blir fint. Mønstet er 1r,1v. Jeg forsøkte forskjellige mønstre siden jeg egentlig hadde lyst på perlestrikk. Polaris er et veldig løst spunnet garn som ikke tar alle teknikker like godt. Perlestrikken ble noe utydelig.

Påsken ble avsluttet med en tur på sommerhytta til mamma og pappa i går. Til tross for elendig vær var det knallhyggelig med skattejakt på stranda og grilling av pølser. Varm kakao med marshmellows er heller ikke å forakte. Supermannen og de to største ungene var på fjellet siste del av påsken, mens jeg og lille Jens var hjemme og koste oss. Han er for liten til fjellpåske i år :)Jeg oppdaget heldigvis at det var planleggingsdag på skolen i dag - i siste liten før snuppa var på vei ut døra. En ekstra fridag!
Håper alle får en fin uke -
og Sander: tenkte jeg skulle hovere over kampen i går på forhånd. Glad jeg ikke gjorde det - selvom VIF spilte en like god kamp.

6 kommentarer:

Eva sa...

Kopikatta må på ferde igjen ser jeg, og det bare en uke etter at jeg ble ferdig med mitt nye gråe perlestrikka skjerf som jeg får skryt av hvor enn jeg går:) Og Jens er jo bare til å spise opp! For en skjønning!:D (ps. trenger en adresse)

Linda sa...

Ei flott pute , men ein endå finare baby. Gratulera med ein nyfødt. Og kjekt du la att ein komentar, no er me friske. Har berre vore litt lite blogging i da sista.

Hobbygåsa sa...

Puten din ble rålekker! Og så herlige bilder av minstemann, kan tenke meg dere koste dere i påsken ja.

PeneLene sa...

Eva: sender deg adresse på Ravelry.

Ulla sa...

Oj, så utrolig søt! For et nusk... sukk.. .)

Thea sa...

Hei! Kjempefin pute! Har du oppskrift på den? Evt hvor mange masker brukte du og hvor stor er innerputa?
Thea =)