onsdag, august 25, 2010

Varme føtter

Her forberedes høst. Jeg elsker høsten. Da er det endelig mulig å tenne stearinlys med mening før klokka 23. Det stikker i nesa om morgenen når døra åpnes for å sende snuppa til skolen.. Det er så fint å ta på seg ullsokker på kvelden og sette seg ned foran tv'en uten dårlig samvittighet for at en heller burde utnytte solstråler og luke i hagen. Jeg skal iallefall ikke fryse på føttene. Tøfler er samme oppskrift som tidligere, fra Guro - m.i.l.c.h shaum heter bloggen og er veldig fin. Jeg har brukt 200 g Eskimo per par og brukt heklenål 7 mm. Rosa er ikke min farge, men jeg måtte av en eller annen grunn ha den fargen i år. Jeg har nå laget 25 par Guro-tøfler. Det er ikke dårlig.
Et par strømper til meg selv er det også blitt. Egen oppskrift - med rester av alpakka og babyull på pinner nr. 3mm.

Det er ikke lenger enn en uke siden dette:
Vi var på båttur med svigerfar. Makan til dag. Vi mer eller mindre lå i vannet hele gjengen. Jensen inkludert - bleieløs og lykkelig :)

8 kommentarer:

Hege sa...

Herlige sokker i herlig farge :-) Den oppskriften tror jeg at jeg må prøve, for jeg fryser alltid..

Ja, er det ikke vanvittig hvilket væromslag det har vært. En dag sommer så er det rett inn i høsten.. Brr..kvir meg til vinteren :-)
Ha en flott kveld!

Komadyret sa...

Herlige sokker og flott blogg du har.

Likte veldig godt luene dere fikk i pakkene. Vet du hvor man får tak i oppskrift?

Siren sa...

Så deilige tøfler! De satt jo som et skudd! Og fargen på de øverste er så nydelig.

Guro sa...

25 par? Virkelig?? Wow, det er imponerende! Flere enn jeg har laget selv Ü Så koselig å lese at du liker mønsteret. Jeg liker også høsten, tror engentlig jeg liker alle årstider, selv den mørkeste mørketida setter jeg pris på. Det er noe eget med den tida av året da det er lov til å kose seg inne Ü

Lykkelinn sa...

Oi, jammen er du produktiv! Men tøflene ser kjempedeilige ut, og jeg er helt enig med deg: Høsten er herlig! Så deilig med god tid til forskjellige pusleprosjekter, synes jeg.

Hege sa...

Kule tøfler! Her er høsten komme for fullt også. Vinden river gule blader av trære utafor, men heldigvis regner det ikke ennå ;)
Ha en fin helg :)

Eva sa...

Sånne må jeg prøve meg på, for det er litt kaldere i denne leiligheten enn i den gamle.... Og 25 par, oao jeg er imponert! :) håper dere har en finfin helg, her jobbes det, så det blir en del strikking, det går i skjerf - for jeg har jo ingen fra før :/

Hobbygåsa sa...

Herlige tøfler og sokker, og herlig Jensemann. Kan tenke meg han trives bleieløs i vannkanten ja, det er vel et paradis for alle små :-) Ha en fin uke!