søndag, november 28, 2010

En fimlende følelse

Nye bukser til Jensen. Penemannen fikk en fimlende følelse, og jada - jeg husker fimlene på barnetv. Det er klart at inspirasjon kommer et steds fra. Jensen - og Tiga - er iallefall veldig fornøyde. De er brukt en del etter at de ble ferdig. Jeg er langt fra så flink til å blogge som jeg lovte :) Oppskrift er min egen. Garn er fra Sjølingstad. 

Vi var forresten på juleverksted og julemarked på Sjølingstad Ullvarefabrikk i går. Det var fantastisk fint, og julestemningen satt i kroppen så vi måtte bake pepperkakehus da vi kom hjem. Nå er det montert, stjernene oppe og adventsstaken klar til tenning av første lyset. Finfint når det blåser kald kuling ute!

Fortsatt fin adventskveld!

4 kommentarer:

Hege sa...

Den buksen er bare super praktisk på denne tiden av året. Tenkte jeg skulle strikke en til minsten også, og nå lurer jeg på om jeg ikke trenger en selv også, her er det super kaldt.. - 12 grader, slå den :-)
Så koselig du har gjort det til jul, får helt julestemning, jeg :-)
Ha en flott adventstid!

frksnupp sa...

Kjempesøte bukser! Lurer også på hvor du har kjøpt de svibelvasene, er på jakt etter noen fine....og så lurer jeg på om dere fikk avtalt noe strikking på Sørlandet, men det kan vi ta i Ravelrygruppa =) fortsatt fin søndagskveld til deg!

PeneLene sa...

Hei Snupp!
Vasene er kjøpt på IKEA. Happy for at vi slipper å besøke Stavanger.
Jeg har lagt inn en melding på Ravelry om treff. Du kommer kanskje hitover i jula også - da kan vi jo treffes.

Anonym sa...

Hei. Har netopp oppdaget bloggen din og synes den er kjempekoselig :)
Jeg koser meg hjemme med min lille prinsesse på 5 mnd. og har netopp tatt opp igjen hobbyen min STRIKKING. Har ikke fått strikket så mye på en laaaaaaaaaang stund,men nå er tiden inne igjen.
Du har mange gode ideer, baby-sokkene synes jeg var kjempesøte. Kjøpte veldig fint garn på julemesse på Sjøllingstad,så da skal det bli både sokker, bukse og mere til :)
Gleder meg til neste innslag fra deg. Marit.