søndag, desember 05, 2010

Nøstebarndress

Endelig ferdig! Jeg gikk tom for garn, og måtte helt tilbake til Sjølingstad for å få resten. Da jeg kom dit fortalte de at de selvfølgelig bare kunne sende.... Men nå er den altså ferdig. Etter oppskrift fra boka Strikk til Nøstebarn. Passer perfekt. Lua er fra samme bok.


Egendesignet lue til meg selv er det også blitt. Strikket i perlestrikk - ca 125g Hubro på pinner 9 mm.

Det er superdeilig vintervær på Sørlandet nå.  Etter å ha vært inne i flere uker med forkjølet Jens, og nå omgangssyke i helgen, var det deilig å dra frem ski og kjelke og boltre seg i dag! Deilig middag hos svigerfar som avslutning på kvelden :) Han er en fortreffelig dessertmaker!

Finfin uke til alle!

19 kommentarer:

Beate sa...

Så flotte farger på dressen! Jeg har akkurat strikket min første nøstebarndress jeg også, men det er en julegave, så jeg har ikke fått blogget den enda.

frksnupp sa...

Den ble kjempefin! Deilig med snøvær på Sørlandet, håper på en hvit jul.

Anonym sa...

Her var det mye fint, Lene. Både dress og lue var kjempefin - men jeg likte også det sjalet du har i halsen.

Herlig å nyte vinterværet når stor og liten er kledd i ull :-)

Siren sa...

Herremann for en fin dress! Elsker fargekombinasjon:) Tipper den lua er den samme som jeg strikka til Hedda, og passformen er helt perfekt! Heldige gutten:) Lua di var også superflott! Digg med baggy:)

Haust sa...

Nydeleg! Nøstebarndressen er eit fantastisk godt klesplagg! Minsten vår er i ferd med å vekse ut av sin no, lurer på om eg skal strikke ein ny...! Fargane på din er i alle fall superfin! ♥

God søndagskveld!

Judith sa...

Veldig fin dress, den er helt sikkert god og varm.
Syns du har noen flotte selbuvotter også forresten!

Komadyret sa...

For en nydelig fargekombinasjon på dressen. Herlig.

Luen var også knallfin ;)

Gryda sa...

Fin-fin dress! Jeg har også lenge hatt planer om å lage en nøstebarndress. Nå er det vel mest aktuelt til nestemann, får vi tro. Sånne heldressser kan være litt utfordrende for 3-åringer som plutselig må veldig på do....

Godt å komme seg ut, skjønner jeg! Vi har vært inne lenge vi også. Alt for kaldt, og små- og storforkjølelser har gjort oss til stuegriser i et par uker. Men ute en tur i dag, det var fint!

Eva sa...

Godsetfan! me like!!! Du skulle vært der! :)
Helt herlig dress! Og helt herlig Jensemann selvfølgelig! Plutselig fikk jeg lyst til å strikke en, men det frister ikke med det tynne garnet i oppskriften akkurat nå, for jeg er akkurat ferdig med en bestilling i tynn alpakka og pinne 3. Har du brukt den minste str. og tykkere garn? Og for en flott lue! jeg vil også ha ;) deler du oppskrifta? :)
Håper dere får en sykdomsfri og finfin uke! :)

Lena sa...

For en flott dress på en herlig liten pjokk! Fine farger:-) Luen din likte jeg også godt, veldig kledelig! Ski og kjelke hørtes herlig ut, det er maange år siden jeg selv har hatt ski på beina, ennå så moro det er! Sånn er det når barna helst vil stå på slalom. I dag har jeg og gutta vært på julemarked og det var koselig, en flott førjulsting å gjøre:-) Ha en fin uke du også! Klem:-)

Hege sa...

For en herlig dress, en slik en skulle vi alle hatt :-) Hvor langt opp i størrelse går nøstebarn, vet du det?
Luen var virkelig kul!!

Siren sa...

Pssst... Award til deg i bloggen min:)

Gerd sa...

For en flott dress! Den så utrolig deilig ut.

Marion sa...

KJempefin dress og lue! Liker godt de fargene der :)
Fin uke til deg og!

Anonym sa...

Nydeleg gutt og flott vinterdress! :) Ser ut som de virkeleg har vinter på sørlandet. Her har vi fått snø óg no, så no er julestemninga på topp ;)

Monstermønster sa...

Skjønnings i ny dress! Kjempemoro å kunne bruke det lokale garnet, oppdaget ikke garnutsalget før jeg flytta, og da ver det plutselig så langt unna :)

Bente sa...

Fin dress og lue! Nydelige bilder av en skikkelig sjarmør. :)
Ønsker deg en riktig fin og kreativ helg!

Rebecca sa...

Hvor mange masker la du opp på den lilla lua? :)

Rebecca sa...

Hvor mange masker la du opp på den lilla lua? :)