lørdag, januar 29, 2011

Milo - igjen

Først: Nok ei lue. Denne karen har lok luer til å skifte hver dag i uken. Men en slik finlandshette har han ikke fra før, og det er jo viktig når det er som verst kaldt. Mønster fra Strikk til Nøstebarn. 
Jeg har brukt Bånsull merinogarn og pinner nr 3mm. Men den ble likevel litt knapp. Den holder ut sesongen, i allefall. Ikke la dere lure av smilet. Han hater luer, og det var ikke mange sekundene før nyhetens interesse var over og luen ble kastet så langt han maktet. Så har jeg strikket nok en Milo til Jensen. Han er så fin i disse. Jeg har vært flink og brukt restegarn, derav stykket nederst i annen farge. Garn er ukjent, men jeg brukte pinner 4 mm. og mønster finnes her.Det er endelig helg og vi skal bare kose. I dag er det aktivitetsdag og de to eldste skal ha et vennesøskenpar på overnatting. De er så gira allerede, og både meny, aktiviteter og tv-program er nøye planlagt. Vi gleder oss! Sola skinner og jeg burde nok brukt ledige stunder på litt vindusvask, men det får bli en annen gang.....
Finfin helg til alle!

7 kommentarer:

Hege sa...

Så søt han er da!!
Flott vest.
Ha ei fin helg :)

Tussi sa...

Glemte nesten å se på lua, jeg!
For en nydelig gutt, kan skjønne han ikke vil ha lue på - inne...
Men den ser ut til å være god og varm.
Ha en fin helg :)

Vanilje sa...

For noen fine strikkerier du har :) Og for en koselig blogg! Artig med artikkel. Tusen takk for kjempehyggelig komentar i bloggen min :) ha en riktig god helg.

Siren sa...

Knallfin vest! Jeg er helt enig i at disse er utrolig fine! Har aldri laget en selv da, kvier meg for den fletten i midten:)

Utrolig skjønn gutt også! Og ikke rart smilet fort forsvinner når han blir varm og klam:) Luen var nydelig! Og hadde den skulle passe til neste sesong og hadde den nok ikke sittet så godt på ørene nå. Det er i hvertfall min store fortvilelse med Heddas luer - hver gang hun snur hodet, luftes ørene. Arg.

God helg til deg og dine:)

Monstermønster sa...

Hoho, luer er ikke populært her heller! Skjønn vest, jeg fabler om en i gave, og plyndrer garnlageret for ideer.

Haust sa...

Å, den vesten likte eg!

Ha ein god laurdagskveld! :)

Bente sa...

For et gla'innlegg! :) Supersjarmerende gutt! Miloen var flott! Den har stått høyt opp på min liste lenge. Nå MÅ jeg snart få ut fingeren og strikke en. Finlandshetta også - kjempefin!
Ha en fin dag!