lørdag, januar 15, 2011

Pink - and old news

Jeg har malt! Ingrid og jeg måtte bare gjøre noe med den gangen som fører inn på ungenes rom. Det er ikke vinduer der, så det er litt sånn trist og leit selvom vi malte den hvit. Fargen heter Tryllestøv, og jeg tror det var avgjørende for 8-åringen (som egentlig nå har avtatt ift rosa - vi måtte også kjøpe ny maling og stoffer til gardiner på rommet hennes for å bytte ut det rosa). Det ble veldig fint, synes vi. Også de mer maskuline innslagene i vår familie måtte innrømme at det ble friskt og fint. I tillegg har jeg debutert som maler :) Det er en ren kopi etter et bilde jeg så i et vindu en gang vi var på helgetur til Danmark og butikkene var søndagsstengt. Pytt, pytt - det ble nå iallefall som jeg hadde tenkt :) 
Den observante leser vil nok legge merke til at golvet nok ikke kler tre unger som kjører biler, kaster baller og turner..... Men det er ikke like morsomt å male golv.
Så over til gammelt nytt. Jeg tenkte bare i all beskjedenhet at jeg skulle la dette forbigå i stillhet, men har fått så mange kommentarer og mailer, så jeg skryter litt likevel. Det er ikke hver dag en ser seg selv på forsiden av avisen. Dette er da i helgebilaget til Fedrelandsvennen for en stund tilbake da de hadde en reportasje om håndarbeid. Jeg pratet om strikking og ravelry og alle dere fantastiske bloggvenner!
Fortsatt god helg til alle
Vi er temmelig trøtte etter en usedvanlig aktiv dag. Nå har minsten lagt seg, de to eldste har benket seg med lørdagsgodis og skal se Melodi Grand Prix. Det liker ikke jeg, så hvis jeg klarer å løsrive meg fra stolen, så skal jeg sy nye gardiner til tv-slavene!

10 kommentarer:

Siren sa...

Ja, det var en skikkelig bra reportasje! Jeg ble så GLAD når jeg så at det var ei jeg "kjente", hehe:) Og nå ser jeg også at det er nøstebarndressen du strikker på på bildene! Ellers er jeg imponert over maledebuten din. Bildet ble knallfint! Jeg har selv malt litt, og gjør akkurat som du - kopierer noe fint jeg har sett:)

Anonym sa...

Så herlige bilder av deg! Skulle gjerne lest artikkelen :-) Ser ut som om du heter Rachel - skulle til å spørre hvorfor bloggen din heter PeneLene, men det trenger jeg jo ikke etter å ha sett de fine bildene av deg :-)

Tusen takk for hyggelig award og fortsatt fin-fin helg til deg :-)

PeneLene sa...

Anita: jeg har ei veldig god venninne som heter Lene og som er så veldig pen :) Da jeg begynte å blogge så var jo anonymiteten så veldig veldig viktig. Nå er jeg slappere på det- ja gir vel nermest blaffen. Men navnet har hengt igjen, og nå er det liksom for sent å bytte. Selv om det blir flauere å flauere med den forstavelsen....

Veronica sa...

Så artig med en slik reportasje! Gratulerer!! Og, bildet = fantastisk!! I tillegg var det veldig gøy å komme innom bloggen din, for jeg tror jammen meg det er første gang- utrolig nok! Gleder meg veldig til å følge deg videre!! :)

Strikkelise sa...

Reportasjen så kjempefin ut, og det bildet var tøft! Tror jeg kjenner igjen inspirasjonskilden, men husker ikke hva han heter :)

Du - hver gang jeg går inn på bloggen din kommer det opp et vindu med spm om å logge inn, man må klikke det vekk for å få sett på bloggen din.
Jeg tror det kommer fra den danske bloggen Med 2 pinde som du har i bloggrollen, det samme skjer nemlig på den (bortsett fra at der går det ikke an å klikke vekk, man blir sittende "fast") Det kan ha skjedd noe feil med kodingen på siden hennes som "smitter" til deg.

PeneLene sa...

Strikkelise: takk for tips. Det var jo ikke noe greit, så jeg håper det går bedre når jeg fjerner henne.

Anonym sa...

Hei. Det var gjennom avisen jeg fant bloggen din og siden er jeg stadig vekk innom for å se alt det fine du strikker. Har fått mange gode ideer :)
Marit

Strikkelise sa...

Nå ble problemet med "logg inn"-vinduet borte :)

stjerneglass sa...

Herlig reportasje!

Huff, du spurte meg for lenge siden om fargekoden på Ben 10-grønnfargen? Hihi!
Jeg har selvsagt glemt det heeelt ut!
Skal høre med mannen når han kommer hjem hvor han har gjemt maleboksen. Jeg fant den nemlig ingen steder da jeg var ute og lette nettopp...
Skal holde deg oppdatert!

PeneLene sa...

Stjerneglass: Tusen takk for at du har prøvd å sjekke! Håper du finner koden. Jeg har lyst til å herme med de barnemøblene! Det var jo så lekkert!