mandag, mai 30, 2011

FFF

FFF=Førti, feit og ferdig
.....for siden sist har jeg blitt nettopp det. Ikke knallfeit, men på vei til en litt annen "fasong" enn det som var tilfelle før. For ikke snakke om rynker og poser under øynene - kunne laget en lang liste nå:) Men så er det jo sånn at alternativet er verre, og egentlig har jeg vel ikke hatt det bedre i mitt liv enn det jeg har nå. Og det sier ikke så lite for jeg har hatt det ganske knall.
Vel vel - det er på tide med flere joggeturer og kanskje en ny tatovering...
 Jensen har fått ny bukse. Oppskriften er fra Pickles og finnes her. Den er strikket i noe bambusgarn jeg fikk av Tante Mari for en stund siden. Helt herlig mykt. Buksa er i knappeste laget, men den blir bedre å ha på når strømpebuksa kan pakkes ned. Det er ikke med det første......

 Jensen har også fått seg ny genser. Skikkelig restegenser. Ingen garninnkjøp til denne her, og det må bli flere sånne prosjekter for å tømme garnlageret litt. Mønster er en basis raglangenser fra "Strikk til Nøstebarn" og garn er ymse ullkvaliteter. Den er strikket i str. 2 år, og er noe romslig, men stakkaren har gått rundt som et stappa pølseskinn i alle 6 mnd. genserne en stund nå. Lua er fra samme bok - strikket i Lerke, og passer perfekt på hustrige vårdager.Jeg har faktisk strikket mye siden sist - og skal forsøke å oppdatere mer fremover. Jeg er alene hjemme noen dager og kjenner det er ganske slitsomt. Heldigvis er penemannen hjemme i morgen kveld.
Finfin uke 
til alle som stikker innom en ganske så treg blogger for tiden!

10 kommentarer:

Eva sa...

Førti Flott og Fantastisk mener nå jeg da :)
Mye kult strikk her! Og Jensemann er bare så utrolig skjønn...mener jeg har sagt akkurat det endel ganger før, men en fin ting kan ikke sies for ofte :)

PeneLene sa...

Takk Eva!

Sassas mamma sa...

Gratulerer med vel overstått jubileum:) Kjenner meg godt igjen i det du skriver!
Kule strikkeklær til søte Jensemann! Særlig buksa var knall. Denne oppskriften har jeg ikke sett på Pickles sine sider, men den fikk jeg jammen lyst til å strikke til snuppa. Så takk for tipset:)

Anonym sa...

Du er savnet her inne, ja - så det var hyggelig med livstegn fra deg igjen. Jeg falt veldig for genseren du hadde laget. Synes den var kjempekul og fresh - og Jensen er en skikkelig kjekkas :-)

Innestemmen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Innestemmen sa...

Flotte saker du har strikket =) Knall med litt restegarnsprosjekter. Man får så god samvittighet at man kan belønne seg med mer garn, he he..
Mvh Siv

lise sa...

Fiffig, fig og freidig. Knallsøt bukse - og for en herlig genser, sånn vil jeg også ha!

Guro sa...

Gratulerer med overstått dag! Jeg kan garantere at andre ikke oppfatter deg slik du oppfatter deg selv når du ser i speilet. Faktisk opplever jeg at jeg ikke kjenner igjen mitt eget speilbilde når jeg ser meg i et butikkvindu e.l. Hvem er den tynne dama der?, tenker jeg. Hehe....
TUuusen takk for kommentaren på armbåndet mitt. Vet du, jeg ble stoppet i garnbutikken i går, fordi de ville se på det. Jeg har alltid sagt at den dagen jeg blir stoppet fordi noen liker det jeg har laget, det er den dagen jeg skal begynne å selge det jeg lager... Så nå er det visst bare å brette opp armene!

Hege sa...

Kul bukse og veldig fin genser!

Hjertepakka sa...

Kjempe fin bukse. Tok den lng tid å strikke? Har sett på oppskriften flere ganger på pickels. Men har ikke fått gjort noe med det enda...