torsdag, juni 02, 2011

Sommer!

Endelig!
I dag er det sommer. Det blomstrer nesten over i hagen, og vi har ikke vært inne i det hele tatt i dag. Ungene løper rundt og fryder seg, og jeg er så glad for huset og hagen og all kosen som følger med.

 Jeg tror vi har landets fineste blåregn. Den dekker en stor vegg og har tykke, tykke stammer. Nå blomstrer den på sitt aller fineste.

 Vi fikk til og med inntatt årets første utemiddag. Ungene er så begeistret for å spise ute. Med en baby som instisterer på å spise selv, så ser jeg også klare fordeler...


Vi drar til Danmark grytidlig i morgen. Jeg skal bake niste og pakke strikketøy. Jeg har store forhåpninger om litt strikketid på bilturen, men det blir som regel ikke til det. Jens er nemlig blitt sjalu på disse nøstene og pinnene, så det er bare hvis han finner på å ta seg en liten dupp
Finfin helg til alle!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Mange fine stemningsbilder her, ja.

Riktig god tur til Danmark, skal bli spennende å se hva du har strikket på turen :-))

Eva sa...

Jeg tror du må ha landets fineste hage også! :) Og du! Kos dere kjempemasse i favorittlandet mitt! Ta gjerne Mads med hjem til meg ;)

PeneLene sa...

Eva: hva får deg til å tro at jeg leverer Mads videre hvis jeg får tak i ham..... he,he.....

Eva sa...

Hva med en samværsavtale? 50/50, annenhver jul og påske? ;)

Frihet sa...

Så deilig!! Her er det surt, vått og grått. Jeg lengter etter sol!!

Fin mandag!

PeneLene sa...

Eva: Jeg insisterer på å ha "omsorgsretten". Kan til nød gå med på 70/30 :))

Beate sa...

Ser ut til å ha vært en fantastisk sommerdag! Håper dere får mange av disse, og at det kommer litt sommer og sol hit også snart :)

Muskats blog sa...

Oi, masse flotte farger i hagen. Både iris og valmue står enda kun i knopp her i vår hage. Ble det noe strikking på Danmarksturen...? :o)