søndag, juni 19, 2011

Plain and simple Pullover

Jeg har strikket mye i det siste. Strikket og jobbet og jobbet og strikket og ikke fått tid til så mye annet. Jo, spist - så jeg møter ikke bikinisesongen like godt som planlagt. Hva gjør vel det når maxikjole nummer 5 ble innkjøpt før helgen:)

 Sokkestrikk må til, og når man er sliten og bare har en stakkars halvtime før sengetid, så får en strikke sokker. Ingrid elsker disse - de er tynne og varme. To typer fabel - en melert og en kirsebærrød - på pinner 2,5 mm. Målet er et par sokker til hele familien innen sommerferien er over. Men det må være bistrikk - det er jo rett og slett utrolig kjedelig å strikke sokker!


 Jeg er ikke speiselt fotogen - jeg er faktisk ikke fotogen i det hele tatt. Enten det, eller så har jeg et urealistisk godt selvbilde. Men jeg må vise vesten på - til tross for at jeg ikke ser ut til å kle den så veldig godt (og jeg kommer til å kle den mye bedre etter jeg er i bikiniformen....snart....)
 Jeg falt for Plain and simple Pullover med en gang jeg kastet blikket på mønsteret. Jeg elsker også vester. Spesielt på ungene - det er så praktisk når man bare er litt kald. Og det er jeg ofte! Mønsteret er gratis og finnes her. Jeg strikket denne i Sisu på pinner 3 mm. Jeg husker ikke helt hvor mye som gikk med, men det var mindre enn antydet i oppskriften. Jeg strikket litt mindre enn str. M, og litt større enn str. S - dette fordi jeg leste på en del av kommentarene på Ravelry at den endte opp litt større enn antatt.
Jeg begynner ferien nå, og gleder meg veldig. Det blir veldig mye avspasering når man må jobbe masse og ikke får overtid. Selvom det ikke alltid føles som ferie når jeg skal underholde 3 barn mens penemannen er på jobb. Heldigvis er det ikke mange ukene før også penemannen er på plass. Så vil jeg forhåpentligvis ha mer tid til å blogge for å vise frem alt det andre jeg har strikket i det siste .

Ha en finfin uke!

10 kommentarer:

Marion sa...

Så fine sokker og stilig topp du har strikket deg!
Kos deg masse med ferie! :)

Eva sa...

Du da Tøysa! Hadde alle vært så fin på bilder som deg :) Superkul vest! setter den på hermelista mi jeg ;) Og koos deg med ferie! :)

Anonym sa...

Vesten var kjempelekker! Håper vi får se resten av det du har strikket etterhvert!

Ønsker deg en fin-fin sommerferie :-)

stjerneglass sa...

Oi, kjempefin, jo! Vesten også, forresten. ;)
Ha en fantastisk ferie!

Guro sa...

Utrolig fin vest, som du kler kjempegodt!
Slitsomt å være alene med 3 unger, blir nok bra når dere alle kan kose dere sammen Ü
Jeg kan gjerne lage deg et armbånd, det gir meg muligheten til å få sjekket hvordan andre synes det fungerer. Men jeg har dårlig med grønt stoff i samlinga mi... Det eneste jeg fant er det som jeg har laget et armbånd av (det med sommerfugler). Hvis du har et favorittstoff liggende, så kan du godt sende en liten lapp som jeg kan lage armbånd av Ü

Hege sa...

Syns din Plain and Simple ble kjempefin!!

Tora sa...

Vesten ser bra ut, ingen fare! God sommer!

Hege sa...

Å si at du ikke er fotogen... Vel, tror du skal ta deg en ekstra titt i speilet :-D Vesten var råflott, tror nesten jeg må legge den i prosjekt bunken min, jeg :-) Så deilig med ferie, her er det enda 3 uker til vi går ut, og det virker som det blir 3 lange uker fylt med regn... Men, da kan jeg jo strikke desto mer. Har alt for mange planer og alt for liten tid, så jeg blir bare ikke ferdig med ting for tiden...
Ha en fin, fin uke!

Beate sa...

Så fin vest! Den likte jeg kjempe godt!

Karianne Nes Frøyså sa...

Åhhhhh så fin vest. Hvor finner jeg mønster?? kaia