onsdag, oktober 03, 2012

Helt enkelt - pulsvarmere

Jeg har for mange gensere med 3/4 armer. Av en eller annen grunn er jeg mest glad i dem.
 Da må jeg ha noe som dekker kalde underarmer. Disse er perfekte. Enkle - går til alle typer gensere. Strikket på pinner 3 mm - Sisu - det gikk ikke med mye, gitt.
 Finfin gave er det også. Jeg strikker mange slike og gir vekk til venninner som også er glad i gensere med 3/4 armer ;-)


9 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Oj vad mycket fint här var. Snygga och fin färg. Ha det bra./Anna

Blåbærlina sa...

Disse ville passet perfekt til min garderobe også, god ide!! Har også mye 3/4 ermer, på kjoler og div, så man trenger noen lange pulsvarmere også. Og grått er så fint og kjempepraktisk og passer som du sier til alt!
Nina

eva sa...

Tøffe! Need the pattern! :D

Penelene sa...

Mønster Eva... he, he :
Legg opp ca 48 masker på pinner 3 mm med Sisu - strikk rundt på strømpepinner. Først ca 3 cm 2r2vr, så rett så langt man ønsker - og deretter 3 cm vrangbord igjen. Kan ikke bli enklere ;-)

Thorunn sa...

Stilige!!!
Takk for info om garnmengde til din variant av Skappelgenseren. Som den hermegåsa jeg er, er jeg nå igang m en genser i det garnet :-)

Fidus sa...

Så lekre- og til og med uten tommel? Det er litt skummelt å kikke i bloggen din, jeg kommer alltid ut av den med en haug med ting jeg bare MÅ strikke. Den innebefatter også ting til babyer og småbarn- men her klarer jeg å se fornuften i ikke å strikke til småttisser: Vi har ikke småttiser i familien,- og det er ingen umiddelbare planer fra hverken familie eller venner å reprodusere mer. Men du lager mye, mye, mye flott!

eva sa...

Takketakk! :) Det er så deilig å slippe å regne ut maskeantallet og sånn selv. ;)))

Penelene sa...

Thorunn - det blir en lettere versjon, men fy fela så varm og deilig. Har neste bodd i den siden ;-)

Penelene sa...

Eva - enig, men må bare presisere at Ingrid er modell, og jeg har veldig tynne underarmer - om du vil ha en litt videre versjon - litt fler masker ;-)