søndag, mars 24, 2013

Nynne Rosenvinge - finfine bilder

I dag blir det andres kreative sysler jeg viser bort. For et par dager siden bestilte jeg to print på Etsy av Nynne RosenvingeAlle de flotte trykkene hennes finner du her. Det tok bare et par dager før de var hjemme hos meg i postkassa. Jeg fant dem for øvrig på Etsy.

Påsken står for døra. Foreløpig er det husvask som står på tapetet. Mellomsten hadde bursdag i går og da var det bare kos. Nå står sola inn og det er på høy tid med klut og vann.......selvom alle nylånte krimbøker frister mer. Jeg er ferdig med Poncho-genseren til Pickles og håper på en bloggpost snarest :)
Finfin søndag, alle bloggvenner!

6 kommentarer:

Blåbærlina sa...

Fine print!
:o) gleder meg veldig til å se
Ponchogenseren!!
God påske til deg!

Marianne sa...

Ja, vil gjerne se den ponchogenseren! Synes den er kjempefin,og vurderer å strikke selv, men hvor praktisk er den egentlig? Kan man bevege seg "fritt", liksom :-)?
Nyt påsken på Sørlandet!

Siren sa...

Jeg er jo så sjukt glad i stilen din, at her lukter det kopiering:) Gleder meg til å se ponchoen din! Ha ei skjønn påske!:)

Siren sa...

Hei igjen:) Et lite spørsmål - hvor er innrammingen fra? Ikea, eller mer avansert?:)

Penelene sa...

Siren: selvsagt IKEA ;-)

Penelene sa...

Marianne - nå er den i bruk, og dette er konklsjonen: Veldig kul å se på og ha på - vannvittig upraktisk. Bare glem å løfte en unge eller et glass med den, du. Men tror likevel den egner seg til å se fjong ut i mindre utfordrende situasjoner ;-)