onsdag, august 07, 2013

Skappel igjen: Kjærestegenser

Når paps blir 70 er det bare å fleske til. Kjærestegenser i Puno. Mønster og kits finnes her. Fargene er tilpasset mottager. Jeg strikket noen modifikasjoner - tok kontrastfargen som begynnelse av vrangborden i stedet for å strikke den i riller etterpå. Jeg var sikker på at paps likte den røde. Jeg gjorde den også noe trangere i halsen (ca. 10 masker) enn oppskriften. 

 Puno er et fantastisk garn - og etter å ha strikket denne skal jeg jammen meg unne meg en Skappeljakke #2 i Puno til jul.

Sommeren har ikke gitt seg på Sørlandet! Vi nyter ennå varme dager og deilig badevann. Det er et herk å måtte ta turen innom jobben i ny og ne, og det er nesten så jeg håper på møkkavær så det alternativet smaker bedre. Jeg har strikket masse, men har rett og slett ikke fått tatt bilder. I dag ble det mobilbilder - så blir det i det minste en bloggpost selvom kvaliteten sikkert kunne vært bedre.

Så hipp hipp for paps  -  og finfin ukeslutt!

7 kommentarer:

Monstermønster sa...

Den ble knallfin! Og jeg fikk kjent på puno igjen idag, og jommen har jeg lyst til å strikke genser i det! Deilig!

Veldig kledelig til jubilanten.

Penelene sa...

Ja, en ting er å kjenne på det - men det er så deilig å strikke med også! Må ha ;-)

Guro sa...

Så flott! Pappaen din så ut som en ordentlig spreking:-) Genseren passa jo perfekt!

Hvordan holder egentlig Puno seg i bruk? Har bare strikka småplagg i det. Tenker å strikke meg en perlestrikka Skappelinspirert jakke til høsten og står mellom Puno og Hexa.

Penelene sa...

Guro - jeg har ikke heller strikka store plagg i Puno før, men tenker som deg at jeg skal ha perlejakka i Puno. Jeg skal følge med på pappas genser (om han da bruker den ;-))

Eva sa...

Puno: deilig å kjenne på, herlig å strikke med og fantastisk å ha på seg! :) gled deg til Punojakka di! :)

Gratulerer med pappaen også! :)

Muskats blog sa...

Så flott genser, og det røde gjorde seg godt. Gratulerer med bursdagspappa :)

BrittB sa...

Flott genser til en flott mann!