søndag, august 30, 2009

Raglangenser til den lille helten

Han er ikke overbegeistret for alle de fine genserne jeg har strikket til ham, lille Jonas. Men denne her kunne han absolutt gå med. Den var jo myk og god og ikke nok med det: han var så fornøyd at han lovte å gå med alle de andre genserne også!! Smisk faller alltid godt i jord hos denne dama :)


Mønster: Raglangenser fra Strikk til Nøstebarn
Garn: ca 350-400 g Lerke i en melert blå med noe brunt
Pinner: 3,5
Så er det snart søndag kveld og med mannen på hyttetur er det ingen som gir meg dårlig samvittighet over å sitte med strikkepinnene hele kvelden. I kveld med selskap av Poirot! Herlig!
Ha en fin uke alle sammen!

9 kommentarer:

Monstermønster sa...

Knallfin i Lerke! Og Poirot og strikketøy hørtes ut som en god kombinasjon.

borghild sa...

For en flott gutt, og hvem kan vel IKKE bruke Lerke???? Det må jo være det mykeste garnet ever? (Eller, det er vel noen andre også??;) Og så må jeg bare si at du kledde kort hår utrolig godt!! Ha en fin uke! Klem B:)

Eva sa...

Godt å se at du har fått den tøffe gutten din på rett vei vedr. det å bruke mors hjemmestrikkede saker! :D Julian er muligens på gli han og, men det er bare fordi en kollega av meg har bestilt seg ei eva-strikka lue, og han er tilfeldigvis en av de kuleste Julian vet om. Så nå vurderes det hjemmelaga lue her..... Flott genser forresten! :D

Turid Holm Flaa sa...

Nydelig gutt og nydelig gensere. Slike tidsløse og enkle gensere er helt topp og veldig kledelig på små gutter.

Guro sa...

Kjempefin genser. Har aldri prøvd lerke-garnet, men hvis den faller i god jord så er det kanskje et garn jeg burde kjenne på!

Lene sa...

Nydelig genser og ikke minst nydelig gutt!

Lene.

Anonym sa...

Skikkelig fin genser, og så kjekt at den vart satt veldig pris på! :D

Guten er like kjekk som alltid ;)

Lena sa...

Så fin genser!! Likte fargen også:o) Jeg har nettopp kommet hjem fra strikketreff i Stavanger og hodet er fullt av inspirasjon!! Herlig:-) Nå gjelder det bare å få gjort unna de prosjektene som jeg har liggende så jeg kan få startet på noe nye...;-) Ha en fin uke videre!

chocolatehead sa...

Herlig genser til en stilig gutt!:))