søndag, februar 17, 2013

Three Movie SweaterHer finner dere bloggen Handarbetaren og gratisoppskriften Three Movie Sweater. Jeg brukte nesten 13 nøster Eskimo, jeg la opp til den større versjonen som det vises til i originaloppskriften. Denne er gjort på null komma niks - ingen montering - pinner 9 mm - jo det går unna. Den er dødsvarm og jeg bor i den på kalde kvelder.


Finfin søndag alle bloggvenner. Mine to eldste er blitt med farfar på hytta og jeg savner dem allerede.  Det er rett og slett for kjedelig bare med lille J hjemme. Vi går straks på kunstutstilling og kafe for å bøte på lengten.

10 kommentarer:

lise sa...

Kjempefin! Takk for lenke, den er lagret til roligere tider. ;-)

Siren sa...

Denne så utrolig deilig ut! Og det fins jo ikke noe bedre enn de plaggene som går fort unna, og som man i tillegg kan bo i etterpå. Kos dere på kafe!:)

Beate sa...

Enkel og flott genser! Den ser veldig god ut!!

Cloudberry sa...

Den så varm, myk og deilig ut!
Ha en fin søndagskveld!

Blåbærlina sa...

Fin og deilig genser,
og kjekt at den er så enkel og rask å strikke!
Håper du får barna hjem om ikke så altfor lenge :O)

Systro sa...

knall kul genser! Problemer med lenken, fekk ikkje nokon oppskrift opp... Ellers ein flott blogg du har!

Penelene sa...

Systro: har sjøl hatt problemer med nettsiden. Hvis du gooler Handarbetaren, så får du bloggen hennes opp. Da ligger alle oppskriftene hennes på høyre skrollemeny :)

Fidus sa...

Det er en liten tur innom bloggen din, og vips- så har jeg addet noen prosjektet til ønskelisten min. Regner med at det er greit å sette mann og to barn til å strikke også, jeg klarer jo ikke alt dette alene!:-) Men akkurat denne genseren kan jeg nok fint strikke, skikkelig flott! Ha en knakende fin uke!

Systro sa...

Takk, no fann eg bloggen og oppskrifta!! Eg iler til garnbutikken!!

Sirius sa...

Så kjekke genser, har lenge hatt lyst å prøve meg på enkel genser.

Fin blogg, følger med framover:)

God helg!