mandag, desember 27, 2010

Little sisters dress

 Ei lita nabosnuppe, Emeline, fikk en kjole til jul. Jeg var så sikker på at Jensemann skulle bli jente, så denne sto øverst på strikkelista. Siden han nå ble det han ble, så måtte jeg likevel strikke kjolen :) Oppskrift finnes her. Strikket i Drops Alpakka, pinner nr. 3 mm. Det gikk med i underkant av 150 g, tror jeg....
 Jensemann er snart av gårde uten gåvogna si. Her er det full fart, for å si det sånn. Duker er avskaffet for en lengre periode, og nips er flyttet opp :)
 Litt glimt av julaften til slutt. Vi er nå så velfødde både på mat og gaver at det varer nok et helt år :)Fortsatt god jul til alle sammen!! 

6 kommentarer:

Guro sa...

Herlig kjole! Må si at etter det kom ei lita jente i hus har jeg blitt mer og mer opptatt av kjoler. Ser på mønster, og ikke minst når jeg er ute og handler.
Ønsker dere ei fin romjul!

Hege sa...

For en nydlig liten kjole :-)
Det ser ut som dere hadde det herlig koselig på julaften, og jeg må bare si at korketrekkerne til hun elste var bare bedårende.. :-)
Jeg har en her med ekte krøller som ønsket seg en krøll tang til jul, og fikk det. Slå den du.. :-D
Fortsatt god jul til dere!

frksnupp sa...

Kjempesøt kjole! Nå har jeg forresten foreslått pinnetreff i morra eller onsdag, inne på Sørlandetgruppa på Ravelry...satser på noen svar, så får vi se om vi får det til =) hadde vært veldig koselig

PeneLene sa...

Frk snupp: jeg er klar!

Knitgirl sa...

Kjolen var nydelig! Tipper Jensemann er litt misunnelig på nabotuppa;-)

Gryda sa...

Fin kjole! Jeg er i gang med en annen av Tora Frøseths kjoler; "Magda" i minste størrelse. Det er et koselig strikketøy.
Ha en fortsatt strålende romjul!