onsdag, desember 15, 2010

Partysesong

 Partysesongen er i gang og kjekkasen i huset har fått hals og votter for å fjonge seg til og fra selskapene. Vottene er etter mønster fra Strikk til Nøstebarn, mens halsen er egen oppskrift. Strikket i Nepal, 5 mm på halsen og 4,5 mm på vottene. Det gikk med litt over 100 g.


Jeg er akkurat ferdig med en bolero til meg selv også som jeg skal ha på i svigerfars 70-årslag til helga. Gleder meg til å vise dere, den ble knallfin :) Ellers er det mest julegavestrikk for tiden og det kan jeg ikke vise :(

Ikke for det jeg kjeder meg, men det blir noen timer innendørs for tiden. Minsten fikk vannkopper etter en lang periode med forkjølelse og omgangssyke. Det resulterer i sånne ting:


.... fargesortering av bøkene i bokhylla. Vi har en del bøker, for å si det sånn. Jensen dro bløkene ut, jeg satte bøkene inn. Morsomt arbeide :)
Fortsatt finfin uke!

7 kommentarer:

Thorunn sa...

Flott hals og votter!
Og en artig ide å fargesorter bøkene :-)

Eva sa...

Kult sett, og så tøff han er på håret! :) Du og Jensen er hjertelig velkomne hit hvis dere får lyst til å fargesortere flere bøker.... Jeg stappa de nemlig bare inn i hylla da jeg pakka ut, så det er at kaos uten like....

Anonym sa...

He-he. Ikke bare jeg som strikker kjapt ser jeg. Gutten var knallkjekk i partyutstyret. Bokhyllene var wow for en orden!! Ferdig rydda til jul du nå :-)

Siren sa...

Dette settet er så fint! Har sett flere som har laget det, og vurdere sterkt å strikke det selv også. Ser skikkelig godt ut:) Her i hus har vi og hatt omgangssjuka til lillemor - nå for 2. gang! Og blir rent misunnelig når jeg ser hva du har klart å få til med heimen! Her er det ikke gjort noe fornuftig...:)

Gryda sa...

Hehe, du er gal. Med tanke på fargesorteringen, altså.

Wilhelmine sa...

Hei, i dag fant jeg bloggen din via en annen blogg, så glad jeg ble for det da, for her var det jo sååå mye fint. Legger meg til som følger med en gang jeg, for her vil jeg kikke inn igjen. Om du har lyst ta gjerne en tur på bloggbesøk hos meg også. Ha en fin helg i julestria. Hilsen Wilhelmines blogg

Eva sa...

Nå har Nysgjerrigpetrine leita opp artikkelen som ble nevnt i en kommentar eller to her for en stund siden. Så utrolig kult! Og så fine bilder :) Og så gleder jeg meg til å se boleroen :)