tirsdag, desember 28, 2010

Romjulstøfler

 Dette blir vel par nummer 30 eller noe sånt, men svigerinnen i Oslo trengte et par synes jeg :) Det er igjen Babushka Ballerina Slippers som er designet av Guro. Som vanlig heklet på 7mm heklenål. Det gikk med 200 g Eskimo.


I dag har jeg vært på koselig strikkekafe med Frk Snupp og Sisslesola. Vi drømte om en garntur til Danmark og jeg håper det blir en realitet om ikke altfor lenge.

Jula er på hell. I morgen skal jeg jobbe og jeg har nesten lyst til å rydde bort all julepynten. Vi får vente til etter nyttårsaften.
Jeg og penemannen skal endelig lufte oss litt. Hans snille tante skal sitte barnevakt for de tre søte små, og vi skal se den nye filmen til Sofia Coppola. Det skal bli stas!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå disse var stilige. Den brune fargen var fantastisk. Fint at du la ut lenke til oppskrift. Skjønner at dette er en schlager, så jeg må kanskje prøve :-)

Kjolen i forrige innlegg var også nydelig. Jeg strikket den i støvrosa en gang, men den var jammen nydelig i hvitt.

Ønsker deg fortsatt trivelig romjul selv om du må jobbe (det må jeg og :-))

Hege sa...

De tøflene likte jeg, hadde vært perfekt for meg :-)
Jeg har også lyst til å pakke vekk julen, selv om jeg ikke skal på jobb enda. Men slik er jeg, når den er overstått, kan vi ta den vekk, men så har jeg nytt den i et par uker også da...
Håper kinoturen var koselig, det tror jeg at jeg skal sette opp som et nyttårs ønske her hjemme. Mer tid for meg og min kjære, alenetid.. Vet snart ikke hva det betyr lenger *ler*
Juleklem fra hege

Ingrid sa...

Tøflene så gode ut!

Fortsatt hyggelig romjulstid, og godt nytt år!

Hanne-Kristine sa...

Nydelige romjulstøffler. Har strikket 2 forskjellige par tøffler i desember, men ikkje disse... kanskje eg skulle prøvd :)
Takk for linken i hvertfall.
Håper kinoturen ble slik du håpet på...
Brakk Amaryllussen? De gjør gjerne det, de blir så tunge i toppen.....men de gjør seg unektelig bra på bordet da......

Eva sa...

Hadde ikke klart meg uten tøflene fra deg i vinter :) Og nå har jeg fått dilla på å lage de...har blitt 5 par den siste måneden.
Ønsker deg og dine en flott nyttårsfeiring og Et Godt Nytt År!
Klem :)