søndag, september 23, 2012

Oslo-anorakken: uten hette

Merkelig hvordan jeg som regel ender opp med gensere og jakker til minsten. Han har til og med masse arvegods fra broren... Vel, vel - denne har han iallefall ikke noe som ligner på fra før av.
Mønsteret er "oslo-anorakken" fra Pickes - men uten hette. Han liker ikke å ha noe tett oppi halsen, så hette vil nok være uaktuelt på denne tassen. Et vannvittig raskt strikketøy.
Jeg begynte forrige helg da jeg var "hjemme alene" - dvs hjemme bare med guttene. Jeg strikket hele ferdig i løpet av helgen. Jeg har bare brukt restegarn! Det gikk med et par nøster Nepal og et halvt nøste Alaska på pinner 5 mm.
 Men: jeg strikket størrelse 3-4 år. Denne tassen er 2. Pickles har en tendens til å mønstre smått. Heldigvis passer den ut sesongen.

Nå er barna sendt i kjelleren med Albert Åberg. Jeg har en date med Hercule Poirot - og bestefarsgenser fra Pickles til den mellomste. Håper jeg strikker stort nok!

9 kommentarer:

Hege sa...

Så flott den ble med striper!
Ha en fin søndagskveld :)

Anonym sa...

Så fine farger - denne ble kjempeflott. Som du har produsert i det siste, sier jeg bare. Imponert!!

Blåbærlina sa...

Nydelige restegarnsfarger og nydelige bilder. En veldig fin genser, liker mønsteret kjempegodt. Lurt å strikke uten hette forresten :O)
Og for en søt liten kar! :O)

hilsen fra Nina :O)

eva sa...

For en skjønning! Og genseren er fin den og! Synes den er mye finere uten hetta. :)

Guro sa...

Denne var kjempeflott! Fargene var knallfine sammen:-)

Forresten, helt enig i at Pickles sine oppskrifter er små på størrelsene.

Guro sa...

Så fine farger! Og herlige bilder Ü

Heidi sa...

Så fin! Ja litt små størrelser hos Pickles - det lærte jeg da jeg strikket Melkers hentesett til min baby...han passet jakke ja kanskje i en uke. Men vet det jo nå - denne kommer nok på pinnene til våren her. Ha en fin mandagkveld fra meg i Køben

Marion sa...

Tøff genser! Fungerer da fint uten hette også den der :)

Lykkelinn sa...

Så utrolig fin den ble! Jeg har hatt denne på listen min en stund, men ikke fått helt tenning på den likevel. Men nå kjenner jeg at den frister, for denne ble jo kjempefin! Fin liten modell også, forresten! ;)