lørdag, september 08, 2012

Puter og tubeskjerf - sy sy sy!

Høst inviterer til nye farger hjemme. Bort med pastellene og inn med høstlig inspirasjon. Stoffet fant jeg på Stoff og stil - det er et tykt møbelstoff, og deilig til puter.


 Tubehalser får jeg aldri nok av - hverken strikket eller i jersey-stoff. Nå har jeg sydd meg et par selv i jersey-stoff. Da blir de for det første store nok - og billige som fy. Det tar ikke mer enn 10 minutter å lage heller - bare sy sammen stoffendene med overlock.


 Jeg må innrømme at det er deilig å trekke frem symaskinen av og til. Det går så uendelig mye fortere å bli ferdig med noe da :)

5 kommentarer:

borghild sa...

Herlige puter og deilige tubeskjerf! Jeg går sjelden ut av huset uten skjerf, og det var jo genialt (og billig) å lage dem selv. Når jeg tenker meg om har jeg et jerseyskjerf som jeg har prøvd å knytte sammen i endene for å få til en tube, herlighet, må jo bare sy dem sammen!
Skal straks synke ned i sofaen med strikketøyet, jepp, skappelgenseren på pinnene her også;) God lørdag!

DoktorIngrid sa...

Stoffet til putene var aldeles høst-nydelig!
Takk for inspirasjonen :-)

Jorunn sa...

Kom nettopp over bloggen din, her var det mye inspirasjon :) til det grå tubeskjerfet ditt, hvor mye stoff har du brukt? Du kjøpte kanskje jersey fra rull, i såfall hvor mange meter langt tok du det?

Penelene sa...

Jorunn - brukte 0,5 m grå jerseu fra rull - fra Stoff og stil :)

Bente sa...

Så fiiine puter!